Archiv
0

POPEROU SE O MISTROVSKÝ PÁS

Říjen patří již tradičně otevřenému mistrovství České republiky v K-1 a letos tomu nebude jinak. První říjnová sobota přivítá bojovníky kickboxu nejen z České republiky, ale také ze Slovenska, Maďarska, Polska, Německa, Ukrajiny, Francie a dalších zemí. Novinku si pořadatel připravil se sázkovou kanceláří a diváci si tak budou moci vsadit nejen v rámci galavečera, ale také v průběhu […]

MCR K1_CZE_FBcover

Říjen patří již tradičně otevřenému mistrovství České republiky v K-1 a letos tomu nebude jinak. První říjnová sobota přivítá bojovníky kickboxu nejen z České republiky, ale také ze Slovenska, Maďarska, Polska, Německa, Ukrajiny, Francie a dalších zemí. Novinku si pořadatel připravil se sázkovou kanceláří a diváci si tak budou moci vsadit nejen v rámci galavečera, ale také v průběhu vyřazovacích zápasů v průběhu dne. Středočech. net bude opět u toho.

Povinné vážení a lékařská prohlídka všech bojovníků (junioři i dospělí) proběhne v pátek 3. 10. 2014, což je rovněž registrační den. Během sobotního dne budou probíhat všechny eliminační boje včetně titulových zápasů juniorů. Od 19 hodin se diváci mohou těšit na galavečer a finálové zápasy o tituly Mistra ČR. Vítězové těchto kategorií získají mistrovský pás a nově také prize money 200 euro. Kromě finanční odměny bude pro bojovníky zajisté motivací také zrušení startovného.

foto09_robertbrajer

Ale nejen bojovníci si přijdou na své. Pro diváky je připravené vstupné v rozmezí 99 – 199 Kč a možnost online sázení nejen na finálové zápasy, ale už na vyřazovací zápasy v průběhu dne. Na místě bude k dispozici online terminál pro registrace, samotné sázení pak probíhá přes mobilní telefony prostřednictvím mobilní aplikace. „Záměr pořadatele a sázkové kanceláře je jasný. Jakmile si někdo vsadí, velmi rád svého „svěřence“ povzbudí hlasově i potleskem, a to přináší celkově lepší atmosféru nejen pro závodníky v ringu, ale také pro samotného diváka,“ dodává ředitelka soutěže Alena Holá.

foto01_robertbrajer

Program:

pátek 3. 10. 2014

16:00 – 22:00    registrace, vážení, lékařské prohlídky (Sparta Aréna Podvinný Mlýn)

sobota 4. 10. 2014

07:30 – 08:00    školení rozhodčích, poučení trenérů

08:00 – 17:00    eliminační boje dospělí a junioři

finálové zápasy juniorů MČR K-1 (JUNIOŘI o 1. místo

dospělí o 3. místo MČR K-1 (DOSPĚLÍ o 3. místo)

17:00 – 18:00              uzavření haly pro veřejnost (přestavba a příprava na galavečer)

18:00                           otevření haly

19:00                galavečer MČR K-1 (DOSPĚLÍ o titul MISTRA ČR, muži, ženy)

Veškeré informace jsou k dispozici na oficiálních stránkách akce:  www.mistrK1.cz nebo na fan stránce www.facebook.com/mistrK1 .

Vstupenky:

Vstupenky za 99,– až 199,- Kč jsou k dostání v předprodejní síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour, knihkupectví KANZELSBERGER a v síti prodejen BONTONLANDwww.ticketstream.cz . Na tuto akci můžete zakoupit  E-TICKET, který si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova!

Mistrovství ČR v K-1 pořádá agentura Yangame Group a.s. pod záštitou ČSFu (Český svaz Full-contactu a ostatních bojových umění).

středočech.net foto Robert Brajer

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *