Pozvánky
0

Brněnské GCF 31 živě na VOYO

VOYO ve spolupráci s organizací GCF (Gladiator Championship Fighting) opět přináší exkluzivní přímý přenos nejtvrdšího bojového sportu světa. Souboje MMA v osmihranné kleci budou dostupné pro uživatele služby VOYO nejen v České republice, ale i ve světě. Pro milovníky bojových sportů bude živý přenos zápasů, které se odehrají již v pátek 22. května v brněnském Boby centru, dostupný exkluzivně pouze […]

VOYO ve spolupráci s organizací GCF (Gladiator Championship Fighting) opět přináší exkluzivní přímý přenos nejtvrdšího bojového sportu světa. Souboje MMA v osmihranné kleci budou dostupné pro uživatele služby VOYO nejen v České republice, ale i ve světě.

GFC_VOYO

Pro milovníky bojových sportů bude živý přenos zápasů, které se odehrají již v pátek 22. května v brněnském Boby centru, dostupný exkluzivně pouze na VOYO. Uživatelé videotéky tak mohou sledovat i hlavní zápas celého galavečera, který slibuje napínavý střet dvou excelentních bojovníků.  Šampiona GCF do 93kg Jiřího Procházku čeká jednatřicetiletý Polák Michal Fijalka, který je mimo jiné veteránem věhlasné evropské organizace KSW, kde v letech 2008 a 2009 vyhrál čtyři své zápasy. Fijalka má z celkových osmnácti profesionálních zápasů skóre 13 výher, 4 porážky a jednu remízu. Oproti tomu se Procházka pyšní rekordem 12 výher, prohrál pouze dvakrát a měl jednu remízu.

 

Souboj, jenž kandiduje na jeden z nejočekávanějších zápasů letošního roku, bude bedlivě sledován všemi důležitými promotéry velkých zahraničních organizací. Případná výhra může jednomu z borců otevřít bránu k velkým zápasům!

 

V dalším zápase se představí exšampion GCF v lehké váze David Kozma, který je v nelehké situaci. Poměrně překvapivě prohrál odvetu s nebezpečným veteránem Jaroslavem Poborským, čímž po ztrátě titulu přidal už třetí porážku v řadě. Status bývalého šampiona v kombinaci s vysokým procentem výher před limitem (1 KO a 9 submisí z 12 výher) jej však stále řadí mezi bojovníky, na něž je potřeba dát pozor. Kozmovi je navíc pouhých dvaadvacet let. Zástupce PriMMAt Gymu se pokusí zarazit sérii porážek v malém pražském derby v souboji s Michalem Vostrým z Penta gymu, který disponuje solidní odolností a jeho přítomnost v kleci zpravidla zaručuje kvalitní podívanou.

Ve váze do 77 kg se uskuteční odveta pražského Matuše Juráčka a Davida Ziopulosose z KBC Příbram. Ziopulos si po dvou porážkách v roce 2013 vybral delší pauzu, k dalšímu zápasu nastoupil až na nedávné akci GCF Challenge: Back in the Fight 4 doma v Příbrami, kde udělal publiku radost superrychlým knokautem za pětadvacet vteřin.

Neméně zajímavý bude souboj ve váze do 66 kg. Na svůj třetí zápas v GCF se připravuje další zástupce Jetsaam Gymu Brno Jiří Flajsar, který se utká s Václavem Šťastným z Jihlavy.

Přímý přenos z prestižního galavečera startuje na VOYO už v pátek 22. května v 18:50, viz http://bit.ly/1eaqoTf

Záznam z galavečera budou moci diváci sledovat na VOYO i na NOVA Sport.

Upoutávku na přenos můžete zhlédnout zde: https://youtu.be/lTOvVn6x35Q

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *