Pozvánky
0

Kickboxerské odvety roku na Yangames FN

Poslední červencový čtvrtek budou pražské Žluté lázně od 18:00 hod. hostit prestižní akci, na kterou se mohou těšit všichni příznivci a fanoušci bojových sportů. Yangame´s Fight Night navazuje na loňský úspěšný open-air galavečer a opět přivítá prvotřídní zápasnická jména jak v profesionálních zápasech, tak v 8mi členné pyramidě supertěžké váhy.   Mezi hlavní taháky ojedinělého projektu bojových […]

Poslední červencový čtvrtek budou pražské Žluté lázně od 18:00 hod. hostit prestižní akci, na kterou se mohou těšit všichni příznivci a fanoušci bojových sportů. Yangame´s Fight Night navazuje na loňský úspěšný open-air galavečer a opět přivítá prvotřídní zápasnická jména jak v profesionálních zápasech, tak v 8mi členné pyramidě supertěžké váhy.

YFN3_BBeuro

 

Mezi hlavní taháky ojedinělého projektu bojových sportů svého druhu OPEN AIR Yangame´s Fight Night 3 v pražských Žlutých lázních vsadil promotér na osvědčená a pro fanoušky velmi zajímavá jména. Nejsledovanější duel bude rozhodně odvetný zápas mezi Anatolyi „Toljou“ Hunanyanem a Matoušem „Mighty Rooster“ Kohoutem. Tito dva se proti sobě utkali nedávno na turnaji Heroes Gate, zápas byl velmi vyhrocený a borci se v něm doslova porvali o první místo v českém profesionálním žebříčku Czech Pro Fighters. Vítězem se po pěti kolech nakonec stal Matouš Kohout, což se neshledalo s pochopením týmu jeho soupeře. Možná právě proto Tolja přijal výzvu ke své vůbec první odvetě ve své kariéře. Nyní tak budou mít oba borci možnost všem ukázat, kdo je opravdu českou jedničkou ve váhové kategorii do -76,2 kg, ve které se borci poperou o titul profesionálního mistra ČR WAKO Pro dle pravidel K-1.

FC_Kohout_Hunanyan

Mezinárodní organizace WAKO (World Association of Kickboxing Organisations) je neprestižnější organizací kickboxu na světě a mezi držitele profesionálních titulů a mistrovských pásů této organizace patří ti nejlepší zápasníci na světě, mezi nimi např. Bělorus Yury Bessmertny , Bogdan Stoice z Rumunska nebo Vladimir Mineev z Ruska.  Z českých zástupců se titulem WAKO pyšní např. Petr Vondráček (titul profesionálního mistra světa v K-1), Petr Ondruš (český šampion v sandě), Sandra Mašková, Nicol Gruberová, Marek Procházka nebo Jiří Havránek.

Poslední jmenovaný, Jiří Havránek, se publiku představí ve Žlutých lázních také a to v tradiční 8mi členné pyramidě supertěžké váhy pod hlavičkou Yangame, ve které se představí 4 zápasníci z České republiky a 4 zápasníci z evropské zápasnické špičky. Diváci se budou moci těšit na Jiřího Stariata, Radovana Kullu, Sašu Polugiče, Piotra Ramankeviche a další.

Foto 03 - copyright Lenka Bartáková

Odvetné zápasy jsou vždy velmi vyhledávané a divácky zajímavé, a proto matchmaker galavečera ČSFu (Český svaz fullcontactu a ostatních bojových umění) zvolil pro další superfight odvetu mezi českou profesionální jedničkou supertěžké váhy Tomášem Hronem a vycházející běloruskou hvězdou Romanem Krykliou. V prvním zápase, který se uskutečnil letos v lednu na turnaji Kunlun v Číně, Hron prohrál v 1. kole po tvrdém KO.

FC_Hron_Kryklia

Třetím superfightem bude jeden z nejočekávanějších českých derby v historii českého profesionálního ringu K-1 vůbec. Mistr Japonska v Kyokushin karate, mistr Evropy a druhý z mistrovství světa, to je Jan Soukup, kterému se po návratu z Japonska podařilo vyhrát loňskou Yangame´s pyramidu. Proti němu se postaví Luboš Raušer, co by mistr republiky v thajském boxu, šampion mistrovství Evropy a mezinárodní šampion WFCA.

FC_Soukup_Rauser

Vstupenky na galavečer jsou v předprodeji v síti Ticketpro za 299,- Kč do sektoru stání a za 499,- Kč na tribunu. V případě nepříznivého počasí je připravena mokrá varianta na Sparta Aréně na Podvinném Mlýně.

Facebook:

www.facebook.com/YangameFightNight

 

Předprodej:

https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/669322/yangames-fight-night-3

 

TZ

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *