Pozvánky
0

Naše reprezentace odletěla na mistrovství světa MMA

Ve dnech 26.-27. listopadu proběhne v čínském Macau mistrovství světa v MMA organizace WMMAA, kde bude mít své zastoupení i Česká republika. Nominováni byli: – 61 kg Artur Mykytenko Primmat gym Praha – 70 kg Leoš Brichta Hanuman gym Praha – 84 kg Zdeněk Polívka Junior MMA Nymburk – 93 kg Jan Gottvald Jetsaam gym […]

Ve dnech 26.-27. listopadu proběhne v čínském Macau mistrovství světa v MMA organizace WMMAA, kde bude mít své zastoupení i Česká republika.

15192606_565395473655066_7652092111830394082_n
Nominováni byli:
– 61 kg Artur Mykytenko Primmat gym Praha
– 70 kg Leoš Brichta Hanuman gym Praha
– 84 kg Zdeněk Polívka Junior MMA Nymburk
– 93 kg Jan Gottvald Jetsaam gym Brno
+ 93 kg Viktor Pavlíček Pro7sport Praha
Artur je velmi nebezpečný na zemi a svoje zápasy často ukončuje submission. Má jeden profesionální fight ve kterém vyhrál v třetím kole na škrcení.
Leo je talent od Boha s výborným postojem a excelentním pohybem. Na zemi pracuje nejraději z dominantní pozice a zápasy umí ukončit jak submission, tak i GNP.
Zdeněk je komplexní bojovník, který vynikal už jako junior. V profi fightu vs Ondřej Raška předvedl proti zkušenějšímu soupeři vyzrálý výkon, a možná kdyby více riskoval, mohl proti totálně vyčerpanému Andrésovi pomýšlet i na vítězství.
Honza ví, jak medaile z amatérského mistrovství světa cinká, když byl první Čech, který získal bronz. Od té doby ušel obrovský kus dopředu, a my doufáme, že si svůj úspech zopakuje.
Jako poslední reprezentant se do Číny podívá Viktor Pavlíček. Viktor je jsným příkladem toho, že začít s tímto sportem není nikdy pozdě, jestliže je to tvoje srdcová záležitost. Po vítezném zápase na GCF v Dobříši, který mu zajistil souboj o titul šampiona této organizace, je zde další šance k výraznému úspěchu.
Českou výpravu ještě doprovodí předseda ČSMMA Michal Hamršmíd, trenéři Petr Macháček a Richard Andrš – tedy kvalitní koučing je zajištěn. Pozvání jako rozhodčí obdrželi zkušení Jan Voborník a Pavel Touš.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!