Rozhovory
0

Lukáše Dvořáka čeká pětikolová bitva na Prague Harley Days

Lukáš „Luky Fuki“Dvořák se v hlavním zápase večera na Prague Harley Days představí v pětikilové bitvě se španělským Ali El Ameri, který letos knockoutoval Daniela Forsberga a tak je jasné, že se můžeme těšit na pořádnou bitvu. Přijďte Lukáš povzbudit do tohoto zápasu již tento pátek na pražské Výstaviště. V dubnu jsi s ukrajinským soupeřem […]

Lukáš „Luky Fuki“Dvořák se v hlavním zápase večera na Prague Harley Days představí v pětikilové bitvě se španělským Ali El Ameri, který letos knockoutoval Daniela Forsberga a tak je jasné, že se můžeme těšit na pořádnou bitvu. Přijďte Lukáš povzbudit do tohoto zápasu již tento pátek na pražské Výstaviště.
V dubnu jsi s ukrajinským soupeřem zvítězil ve třetím kole KO. Jaká byla taktika do zápasu a překvapil tě něčím soupeř?
Taktika do zápasu? Klasicky se tlačit dopředu k soupeři a pracovat v boji na krátkou vzdálenost. Více se hýbal a ustupoval, takže jsme ani nic jiného nezkoušeli. Naštěstí nedošlo z jeho strany k žádnému velkému překvapení, za což jsem samozřejmě rád. Došlo u něj ke zranění v oblasti oka/líce, nemám o něm skoro žádné zprávy, ale měl by být v pořádku.

Ze zápasu sis odnesl zranění ruky. Co přesně s ní bylo a jak dlouho jsi v plném tréninku?
Kvůli jednomu háku v prvním kole jsem si myslel, že mám zlomeninu v zápěstí nebo záprstí. Dost to bolelo, ale nebyl čas ptát se, kdo je kdo 😃 Zlomené to nebylo, ale došlo k poškození tkání v zápěstí, což byl důsledek dlouhodobější příčiny – přetížení. Léčil jsem to pár týdnů, přesto jsem makal naplno bez zapojení rukou a zhruba od června jedu naplno vše.



Tento pátek budeš startovat na Prague Harley Days. Kdo bude tvůj soupeř a jaké máš o něm informace?
Můj soupeř bude Ali El Ameri, bojovník ze Španělska. Neznám přesně jeho tituly, kterých má více, ani počet zápasů a bilanci, ale letos se mu povedlo knockoutovat Daniela Forsberga a loni zápasil s Artemem Levinem, takže kvalitní je.

Kolik půjdete kol a budeš nějak upravovat svoji hmotnost?
Půjdeme 5×3 minuty Muay Thai! Ano, budu shazovat pár kilo, ale probíhá to tak, jak jsem chtěl, takže jsem moc spokojený.

Jak jsi spokojený s přípravou na tento zápas?
Byla dlouhá, kvalitní a došlo během ní k mnoha událostem, které ji ovlivnily. Mezi nejvetší pozitiva patří to, že jsem hodně trénoval s Vasilem Ducárem, byl jsem na super sparingách v Brně (kam bych chtěl jezdit často), byl jsem na několika tréninkách u Michala „Zuba“ Novotného, ke kterému chci také chodit co nejčastěji, protože je skvělej. Standardně jsem se celou dobu připravoval hlavně s Danem Vítovcem a dalšíma klukama z HGP (Adam Audy, Luboš Raušer atd.), středy patřily AMT a celé té partě, která tam chodí, byl jsem si zatrénovat i v nové tělocvičně TKBC a tam se mi taky moc líbilo. Jednou z nevýhod byla Machajdova delší pracovní cesta na Slovensko, ale přesto jsme spolu pár tréninků udělali a zbytek trénovali po chatu 😃

Máš v plánu se do konce roku ještě někde představit?
Já ano, jen doufám, že to mají v plánu i pořadatelé galavečerů. Zatím nic konkrétního domluveného není.

Vstupenky na Prague Harley Days není možné zakoupit v předprodeji, zakoupíte je přímo na místě konání akce. A pozor, jako tradičně mají ženy a děti do 15 let vstup zdarma!

Vstupné 400,- Kč platí na celou dobu trvání akce, tedy nejen na galavečer, ale na oba dny plné silných strojů, krásných žen a dalších atrakcí. Ke každé zakoupené vstupence dostanete také tři žetony v celkové hodnotě 110,- Kč  (35,- Kč/ žeton).

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!