Pozvánky
0

Sobotní Souboj Titánů v čele s Jirkou Žákem

Již tuto sobotu se otevřou brány stadionu Lokomotivy Plzeň, kde proběhne tradiční galavečer s názvem Souboj Titánů. Fighcard je tvořena nejen plzeňskými borci, ale budou zde k vidění hvězdy českého postoje v čele s nestárnoucím Jirkou Žákem. Večer bude protínat čtyřčlenná pyramida SuperLiga séries ve které v pravidlech muaythai nastoupí Bernard Plavec, Ondřej Marvan, Vít […]

Již tuto sobotu se otevřou brány stadionu Lokomotivy Plzeň, kde proběhne tradiční galavečer s názvem Souboj Titánů. Fighcard je tvořena nejen plzeňskými borci, ale budou zde k vidění hvězdy českého postoje v čele s nestárnoucím Jirkou Žákem.
Večer bude protínat čtyřčlenná pyramida SuperLiga séries ve které v pravidlech muaythai nastoupí Bernard Plavec, Ondřej Marvan, Vít Vokoun a Petr Haiser. Čtveřice bojovníků je velmi vyrovnaná a i když se někteří už spolu v minulosti střetli, šance dojít na vítězství má každý.
Jako vždy se představí i domácí populární dvojice bratrů Štádlerových, kteří pod vedením svého otce nastoupí ve své nejsilnější disciplíně tedy K1. Radek bude mít za soupeře Martina Šímu a Jirku čeká v odvetě Karel Nečesánek. Kdo viděl jejich první zápas, tak ví, že to je nejlepší pozvánka na jejich vzájemný duel číslo dvě.
Atraktivní podívanou těžkých vah zajistí dva zápasy. V prvním nastoupí domácí Marcel Oravec jehož soupeř bude Alan Kapetanovič. Alan se letos předvedl ve velmi dobrém světle, když ve vzájemném souboji nepříjemně zatápěl slovenské hvězdě Tomáši Možnému. Další souboj těžkotonážníků obsarají Michal Reissinger a Mustafa Kol. Michalův agresivní styl vpřed je velmi atraktivní a u diváků oblíbený, takže se máme rozhodně na co těšit.
Dále uvidíme zkušeného plzeňského bojovníka Lukáše Šimka, který se nyní na zápasy připravuje v TKBC Praha. Jeho soupeřem bude Kryštof Mareš, pověstný nejen tvrdými koleny na hlavu, ale také dravým stylem. Loni zdolal v tvrdém souboji Jirku Štádlera a ani letos určitě nejede do Plzně prohrát. Zkušenost vs mládí je přesně tento fight.
V hlavním zápase večera nastoupí legendární Jiří Žák. Jirka začal být v poslední době častěji vidět v Praze u Petra Macháčka a to je jasné znamení, že se něco chystá. Na Souboji Titánů měl původně změřit síly s čínským šampionem, který se však v přípravě zranil. Náhrada však bude více než adekvátní a tak se nakonec do Plzně dorazí s Jirkou pobít Akhmet Alimbekov.
Přijďte povzbudit české bojovníky a vytvořit skvělou atmosféru.

OBSAZENÍ PYRAMIDY:

Bernard Plavec: 13 professional fights, 9 vin, 4 loss, 3 K.O.
24 let, trenér: Lukáš Jirkovský, klub: X GYM Praha.
Ondřej Marvan: 21 professional fights,11 vin, 9 loss, 3 K.O.
více mistr Evropy IFMA 2014
27 let, trenér: Radek Horák, klub: Highlandes Trutnov
Vít Vokoun: 13 professional fights, 9 vin, 4 loss, 3 K.O.
28 let, trenér: Jaroslav Hodina, klub. TIK TAK Rokycany
Petr Haiser: Fight club Brno

Tomáš Kibic vs Filip Kaizr K1 rules IKBF
Marek Rádl vs David Štajnc Muay thai
Jindřich Fiala vs Luděk Greguš Muay thai SuperLiga series
Eliminace pyramida SuperLiga series
Eliminace pyramida SuperLiga series
Marcel Oravec vs. Alana Kapetanovič +96kg 3*3 min K1 rules IKBF
Radek Štádler vs Martin Šíma K1 rules IKBF
Kryštof Mareš vs Lukáš Šimek

Michal Reissinger vs Mustafa Kol
Jiří Štádler vs Karel Nečesánek K1 rules IKBF
Finále pyramida SuperLiga series
Jiří Žák vs. Akhmet Alimbekov -86kg 3*3 min Muay thai

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!