Reportáže
0

Karolína Klusová jede vstříc skupině smrti

Tento týden bude litevský Vilnius hostit turnaj Baltic muaythai cup, kde i Česká republika bude mít své zastoupení. Za Českou muaythai asociaci zde nastoupí Karolína Klusová v kategorii do 57 kg, kterou už v tak kvalitně obsazeném turnaji nazývá IFMA “ skupinou smrti“. Kromě Karolíny, která loni získala stříbro na mistrovství Evropy v Praze v […]

Tento týden bude litevský Vilnius hostit turnaj Baltic muaythai cup, kde i Česká republika bude mít své zastoupení. Za Českou muaythai asociaci zde nastoupí Karolína Klusová v kategorii do 57 kg, kterou už v tak kvalitně obsazeném turnaji nazývá IFMA “ skupinou smrti“.

Kromě Karolíny, která loni získala stříbro na mistrovství Evropy v Praze v pyramidě nastoupí dvojnásobná mistryně světa a Evropy Patricia Axling ze Švédska, domácí talent Gabia Morkunaite což je loňská juniorská mistryně Evropy a rakouská Nina Scheucher, která má na svém kontě vítězství nad Terezou Dvořákovou a Eliškou Pelechovou. Karolína by se v této váze ráda prosadila, protože právě z této kategorie se bude možno kvalifikovat na turnaji na World Games v Austrálii, což je její cíl. Do té doby by ráda kromě zmíněné Litvy stihla ještě turnaj ve Slovinsku.

„Karolína zápasí teprve třetí rok a její soupeřky od mala, ale to nám vůbec nevadí, my tam jedeme vyhrát a dáme do toho vše“ řekl nám její trenér Martin Vaňka.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!