Aktuality
0

Talentovaný Edmond Zefi na Night of Warriors

Edmond Zefi na minulém galavečeru Night of Warriors zaujal výborným výkonem, když s přehledem porazil Jana Pašajeva. V sobotu 6.dubna ho v Liberci uvidíme v dalším boxerském duelu a už teď a tentokrát bude jeho soupeř srbský Vanja Dumitrov. Kdy jsi začal s bojovými sporty a proč sis vybral právě box? Začínal jsem s boxem […]

Edmond Zefi na minulém galavečeru Night of Warriors zaujal výborným výkonem, když s přehledem porazil Jana Pašajeva. V sobotu 6.dubna ho v Liberci uvidíme v dalším boxerském duelu a už teď a tentokrát bude jeho soupeř srbský Vanja Dumitrov.

Kdy jsi začal s bojovými sporty a proč sis vybral právě box?

Začínal jsem s boxem od 11 let v Kosově. Už od mala jsem sledoval box a vždycky to bylo mým snem.

Kterými kluby jsi prošel a kteří trenéři tě vedli?

Začínal jsem v Boxing Klub Peja V Kosově, můj trenér byl Usama Zeqiri a nyní boxují za BFC Liberec. Jsem tam spokojený, zde je mým trenérem Martin Berka a Emil Sivák.

Jaká je tvá amatérská a profi bilance a co považuješ za svůj dosavadní největší úspěch?

Celkové za sebou mám 53 zápasu amatér, 5x mistr v Kosově a 3x vyhlášen sportovcem roku. V profi soutěži mam vyhrané 2 zápasy, KO v prvním kole. Každý vyhraný zápas považuji za svůj největší úspěch.

Na posledním Night of Warriors jsi předvedl výborný výkon vs Jan Pašajev. S jakou taktikou jsi šel do zápasu a jak se ti boxovalo?

Vzhledem k tomu, že byl soupeř vyšší než já, jsem boxoval na blízko.

V sobotu 6. dubna tě čeká další boxerský duel na Night of Warriors. Kdo bude tvůj soupeř a jaké máš o něm informace?

Mým soupeřem je Srb Vanja Dumitrov, vím, že je to dobrý soupeř, je o dvě váhové kategorie výš než já, nebude zklamaný z mého zápasu.

Kde se na zápas připravuješ a v jaké formě se cítíš?

Připravuji se mým trenérem Martinem Berkou a Emilem Sivákem, kterému strašně moc děkujeme, že na mně hodně pracuje, abych měl úspěch a také děkujeme za všechnu podporu pizzeria Kristiano s majitelem Andreas Mrijaj, kteří jsou má rodina.

Chtěl bys do Liberce pozvat fanoušky?

Všechny fanoušky zvu na skvělý zápas na Night of warriors.

Vstupenky na Night Of Warriors jsou v prodeji nahttps://www.ticketmaster.cz/…/night-of-warriors-xv-vs…/12207

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!