Rozhovory
0

Venuše ve Švehlovce lákají na krásné boxerky i ring boys

Druhé pokračování Girl Power Boxing Night se uskuteční již zítra v rámci akce Venuše ve Švehlovce, která je zaměřena právě na ženy. Proto i zde uvidíme v ringu pouze naše krásné a šikovné boxerky. A aby si na své přišlo i dámské publikum, boxerky doprovodí do ringu svalnatí ring boys. V hlavním zápase večera se […]

Druhé pokračování Girl Power Boxing Night se uskuteční již zítra v rámci akce Venuše ve Švehlovce, která je zaměřena právě na ženy. Proto i zde uvidíme v ringu pouze naše krásné a šikovné boxerky. A aby si na své přišlo i dámské publikum, boxerky doprovodí do ringu svalnatí ring boys.

V hlavním zápase večera se můžeme těšit na skvělou Petru Laštovkovou, kterou bude mezi provazy čekat mistryně Srbska Jovanka Radulović. „Na galavečer se těším. Ráno při probuzení mi prolétlo hlavou takové to „Ty jo, ono je to už zítra.“ Ryze dámská akce s doprovodem ringboys není úplně obvyklá a diváci by si ji neměli nechat ujít. ,“ řekla nám Petra.

Srbskou soupeřku bude mít i Vendula Kučerová, která se boxu věnuje teprve druhým rokem a má za sebou jen tři zápasy, nicméně její talent napovídá, že o ni ještě určitě uslyšíme.

Po loňské výhře zde na Girl power se opět ukáže i Jana Prokešová, která má za sebou přes 50 zápasů v boxu a pyšnit se může několika domácími tituly i úspěchy na mezinárodním poli. Tentokrát se utká se srbskou Sandrou Maran.

Anna Kotrčová a Kateřina Lisová již spolu zápasili podle pravidel muaythai a tehdy vzešla ze souboje vítězně 2:1 Anna. Svou odvetu si holky střihnou ale v boxu.

V ringu uvidíme i operní pěvkyni Annemari Krčkovou, která si během roku, kdy se věnuje boxu, stihla odboxovat už čtyři zápasy. Soupeřkou jí bude Eva Hrkotová, která má za sebou sedm zápasů.

Zahraniční soupeřka, tentokrát z Itálie, čeká i na svěřeňkyni Matouše Rajmonta, Ivu Burget. Matouš bude i tentokrát celý galavečer moderovat.

Organizátoři se rozhodli podpořit úsilí organizace ROSA která podporuje oběti domácího násilí, týrané ženy. . 
Vy můžete podpořit centrum ROSA pomocí sms s textem DMS ROSA na číslo 87 777.

Vstupenky ⬇️⬇️⬇️
https://goout.net/…/j…/girl-power-boxing-night/wihqc/+oaktl/

Školní mládež 3 x 1,5min

40 kg Sára Brzobohatá – Nicol Černá

Ženy 3 x 3min

60 kg Claudia Capalbo – Iva Burget

Kadetky 3x 2min

57 kg Veronika Zajícová – Anna Gaňová

Ženy 3 x 3min

51 kg Annemari Krčková – Eva Hrkotová

64 kg Anna Kotrčová – Kateřina Lisová

48 kg Jana Prokešová – Sandra Maran

+81 kg Wendy Kučerová – Aleksei Stefanović

51 kg Petra Laštovková – Jovanka Radulović

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!