Rozhovory
0

Jakub Klauda jede do Austrálie vybojovat účast na Světových hrách

V pátek začínají v Austrálii sportovní hry Arafura games, kde jedním ze sportů bude i muaythai. Vítězové se přímo nominují na Světové hry a C.M.T.A. tam bude mít tři zástupce. Naší největší hvězdou bude trojnásobný mistr Evropy Jakub Klauda. V Austrálii tě čeká start na turnaji, který je v rámci Arafura Games. Už jsi někdy […]

V pátek začínají v Austrálii sportovní hry Arafura games, kde jedním ze sportů bude i muaythai. Vítězové se přímo nominují na Světové hry a C.M.T.A. tam bude mít tři zástupce. Naší největší hvězdou bude trojnásobný mistr Evropy Jakub Klauda.

V Austrálii tě čeká start na turnaji, který je v rámci Arafura Games. Už jsi někdy startoval na takovéto události?

Na takovém turnaji ještě ne. Mám za sebou už pár turnajů pod hlavičkou IFMA, ale tohle je zase něco nového, tak se těším.

V případě vítězství je možnost přímé kvalitu kvalifikace na Světové hry do USA. Je tato skutečnost pro tebe velká motivace?

Motivace to určitě je velká, ale cesta je ještě dlouhá.

Znáš složení soupeřů ve skupině a který z nich je nejvíc nebezpečný?

Zatím jsem to nestudoval. Losovat se bude až na místě, takže až tam koukneme na soupeře a podle toho se zařídíme. Věřím, že konkurence na takové události bude veliká.

 Jak jsi spokojený s přípravou na turnaj a v jaké formě se cítíš?

S přípravou jsem spokojený. Nejvíce jsem se připravoval v pražském Lanna gymu a občas jsem se taky zastavil v Trutnově v mém rodném Highlanders gymu. Forma se projeví až na místě, ale teď se cítím dobře. Ještě je hodně proměnných. Uvidíme, jak zvládneme časový posun, váhu atd.

Jaké jsou tvé sportovní plány na tento rok?

Co nejvíc zápasit a být úspěšný.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!