Rozhovory
0

IAF Reality show odstartovala. Ledecká v porotě, Krtil donucen odtajnit vztah s Vackovou

Osmidílná série druhé řady reality show I Am fighter (IAF) má za sebou první díl. Ten byl castingový, přesto odhalil několik zajímavých příběhů. A několik účastníků celé show se sešlo v Praze na Vinohradech u společného sledování. Pochopitelně nechyběli ani dvě hlavní postavy, které mají celou show řídit – porotci a posléze průvodci Petr „Píno“ Ondruš […]

Osmidílná série druhé řady reality show I Am fighter (IAF) má za sebou první díl. Ten byl castingový, přesto odhalil několik zajímavých příběhů. A několik účastníků celé show se sešlo v Praze na Vinohradech u společného sledování.

Pochopitelně nechyběli ani dvě hlavní postavy, které mají celou show řídit – porotci a posléze průvodci Petr „Píno“ Ondruš a Ondřej „Spejbl“ Hutník. Především druhý jmenovaný – stejně jako někteří další přímí aktéři série – viděli první díl poprvé.

„A bylo to dobrý chlape, fakt jsi to skvěle sestříhal,“ chodili po konci úvodní půlhodinky gratulace směrem k režisérovi Lukáši Hrdému. „A další díly budou ještě lepší,“ usmíval se spokojeně, stejně jako promotér IAF Ondruš.

A přestože hromadné sledování proběhlo v uvolněné atmosféře, jisté napětí mezi zápasníky se vyčíst dalo. Aby ne, když kousek od sebe seděli dva mladí kohouti Tomáš Holeček a Matěj Valoušek, kteří spolu mají otevřený účet ze zápasu na galavečeru IAF 4. Zda ho posunou i v rámci reality show, vám pochopitelně neprozradíme, ale jiskření mezi nimi je více než viditelné.

Už castingový díl nabídl několik zajímavých sond do osobních životů vybraných. Jakuba Krtila donutili porotci přiznat vztah s talentovanou mladou zápasnicí Valentinou Vackovou, která momentálně více času, než v Česku tráví v Miami. „A mě vždycky říkali, že vztahy na dálku nedělají dobrotu,“ okomentovala situaci mladého páru Ester Ledecká.

Trojnásobná olympijská vítězka, už nyní tuzemská lyžařská legenda, nakonec usedla „jen“ do poroty. Ale… „Příště tě chci vidět tady, před tím pultem,“ rozloučil se s Ledeckou a svou kickboxerskou svěřenkyní Ondruš. A česká sportovní superstar souhlasila.

Na castingu odhalili své těžké životní příběhy také plzeňští „bráchové“ Radek Štádler – Mike Juřík. O svém coming-outu se rozpovídala také Monika Rychtaříková, tréninková i životní partnerka elitní české zápasnice Petry Částkové.

Co přinese díl druhý? To vám pochopitelně neprozradíme, snad jen toliko, že jej na O2 TV Sport budete moct sledovat opět v pondělí večer, tedy 19. září od 21:30 hodin, že se v něm dozvíte, které čtyři dívky a ženy doprovodí do vily osmičku chlapů, a dojde na první rozřazování. A také překvapení…

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!