Rozhovory
0

Odhodila boxerky a nyní bojuje o svůj život. Pomůžete Míše porazit rakovinu?

Míša měla život jak z pohádky. Vzala si svou lásku Martina, který je trenérem muaythai a K1 v Assassin Gymu Bytča. Před třemi lety se jim narodila dcerka a oni žili pro svou rodinu a gym. Přišel však únor letošního roku a vše se zhroutilo jak domeček z karet. Míše v teprve 29 letech diagnostikovali rakovinu prsu a lymfatických […]

Míša měla život jak z pohádky. Vzala si svou lásku Martina, který je trenérem muaythai a K1 v Assassin Gymu Bytča. Před třemi lety se jim narodila dcerka a oni žili pro svou rodinu a gym. Přišel však únor letošního roku a vše se zhroutilo jak domeček z karet. Míše v teprve 29 letech diagnostikovali rakovinu prsu a lymfatických uzlin a začal její nejdůležitější boj. Boj o život.

Chemoterapie bohužel moc nezabrala, a tak Míša zkouší všechny dostupné možnosti, jak zvítězit nad zákeřnou nemocí. Bohužel je léčba finančně náročná, a tak prosí o finanční příspěvky na léčbu, která jí dává šanci a naději. Děkujeme všem za pomoc!

Ahoj jmenuji se Miška a je mi 29 let,

V únoru mě začalo bolet podpaží, proto mi následně byla diagnostikována zánětlivá forma rakoviny prsu a lymfatických uzlin. Moje léčba začala chemoterapií, která zabrala jen na 20 %, další chemoterapie není možná, protože by mě zabila. Po chemoterapii jsem podstoupila operaci, která mi odstranila celý prs a lymfatické uzliny. Bohužel mám stále rakovinu celého prsního svalu a lymfatického systému. Nyní pokračuje hormonální léčba (steroidy) a ozařování (tyroid, prsa a podpaží). Pokračování v další léčbě je již finančně velmi náročné, buď lékem, který zdravotní pojišťovna nehradí, nebo léčbou v zahraničí, která je finančně extrémně nákladná (částka se pohybuje ve statisících). Jelikož jsem také maminkou tříleté dcery, odmítám se vzdát, a proto vás chci požádat o pomoc. Za tímto účelem jsem zřídila i transparentní účet SK7683300000002002389610, za finanční či jinou pomoc bych vám předem chtěla z celého srdce poděkovat.

Tady mě najdete:

https://www.facebook.com/michaela.blahova.900

https://www.instagram.com/blahovamiska/

Transparentní účet

https://ib.fio.sk/ib/transparent?a=2002389610,

SK7683300000002002389610

 

 

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!