Rozhovory
0

Žádná prohra ho nedokázala definitivně zlomit: Je to nejkrásnější sport na světě, tvrdí slovenský bombardér

Slovenský MMA bojovník Gabriel Török nemá za sebou MMA kariéru, ve které by vyhrával řadu za řadou a sklízel úspěchy po celém světě. Navzdory sérii porážek a ukončené kariéře to ale nevzdal a v posledním zápase naplno prokázal, co v něm je. Po návratu na vítěznou vlnu se okamžitě hlásí zpět do boje a v […]

Slovenský MMA bojovník Gabriel Török nemá za sebou MMA kariéru, ve které by vyhrával řadu za řadou a sklízel úspěchy po celém světě. Navzdory sérii porážek a ukončené kariéře to ale nevzdal a v posledním zápase naplno prokázal, co v něm je. Po návratu na vítěznou vlnu se okamžitě hlásí zpět do boje a v akci ho uvidíme na turnaji RFA 15 v Bratislavě. Vstupenky jsou dostupné v sítích Predprodej.sk a Ticketportal.sk.

Každého to táhne zpátky

Gabriel Török má aktuální skóre mezi profesionály 5-8-1. V období 2018-2019 zaznamenal pět proher v řadě a v minulosti už jednou ukončil kariéru. Láska ke sportu ale byla silnější a na sportovním důchodu nevydržel. „Každého fightera, i když skončí, to táhne zpátky. Chybí mu trénink, podvědomě mu to něco těžkého v životě chybí. Plus byl to celý klub Mattix MMA, kde mám kolem sebe skvělý tým,“ odůvodnil, proč se vrátil i po ukončení kariéry. Na nějaký výrazný úspěch ve své MMA kariéře stále jen čeká. Všechno, co dosud na profesionální scéně přežil a z čeho všeho se dokázal oklepat, lze považovat za nadpozemský výkon. „Mým největším úspěchem bych nazval to, že navzdory sérii těžkých proher se stále nějak oklepu a jdu dál,“ uvedl Török, pro kterého je MMA celý život. „Je to nejkrásnější sport na světě,“ doplnil.

Po expresním knokautu znovu do akce

Série pěti porážek v rozpětí dvou let zasadila Törökovi hlubokou ránu. Čtyři roky se neukázal v žádném zápase a nic nenasvědčovalo tomu, že by se to mělo změnit. V květnu 2023 ale přišel nový impuls a na akci East Pro Fight 23 ohlásil svůj návrat. Bylo z toho ukončení na páku na nohu a hned v 1. kole. „Byl to zápas po dlouhé době a i když jsem v něm udělal pár chyb, podařilo se mi vyhrát díky nově naučeným technikám. To mě potěšilo,“ řekl Török. Premiéru v RFA absolvoval Török na turnaji RFA 14 v Košicích v závěru loňského roku. Před domácím diváky vyzval nevyzpytatelného Michala Šamana Dobiáše, kterého knokautoval po 44 sekundách. Delší přestávku si nedopřál a opět v kleci ho uvidíme 9. března na RFA 15 v Bratislavě.

Vstupenky si můžete zakoupit v sítích Predprodej.ska Ticketportal.sk.https://www.youtube.com/watch?v=h6iC9etJEn8

Tisková zpráva RFA

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!