Rozhovory
0

Smlouvu s UFC chci podepsat já

Zítra večer budou upřeny všechny myšlenky českých fanoušků do Londýna, kde Karlose Vémolu čeká podle všech informací zlomový zápas, který by mu mohl pomoci splnit jeho misi, což je návrat do nejprestižnější soutěže MMA – UFC. V posledním rozhovoru jsi naznačil zápasové plány v tomto roce. Měl jsi mít teď zápas v Chorvatsku, ale nyní je z toho titulový […]

Zítra večer budou upřeny všechny myšlenky českých fanoušků do Londýna, kde Karlose Vémolu čeká podle všech informací zlomový zápas, který by mu mohl pomoci splnit jeho misi, což je návrat do nejprestižnější soutěže MMA – UFC.

11223323_897597503621956_3914112767055690447_n

V posledním rozhovoru jsi naznačil zápasové plány v tomto roce. Měl jsi mít teď zápas v Chorvatsku, ale nyní je z toho titulový zápas ve střední váze organizace WFS. Jak jsi se k tomuto fightu dostal?

Vyhovovalo mi, že tento zápas bude na domácí půdě a hlavně bude s kvalitnějším soupeřem. Jack má teď po sobě několik výher a v případě, že ho porazím, tak by to pro mě měla být letenka za moře do UFC..

Tvým soupeřem bude Jack Hermansson, máš už o něm nějaké poznatky?

Určitě mám,  je hodně rychlý, lehký a je na tom dobře fyzicky. Je šampion v Cage Warriors, národní šampion  v řecko-římském zápase,.. Pro mě bude zásadní pohlídat si, abych mu nedal záda, ty jakmile zabere, tak vítězí.

Cítíš se v tomto duelu jako favorit?

Nevím, jak mě vidí fanoušci, ale já sám jdu do každého zápasu jako favorit.  Ale i objektivně bych měl být, mám větší zkušenosti. Pokud by mě porazil, tak mu UFC hned podepíše smlouvu, takže já ho potřebuju přejet, ukončit co nejdříve a nejlépe, abych tu smlouvu mohl podepsat já.

Říkáš, že tento zápas by mohl být ten zlomový, který v případě vítězství by ti otevřel bránu do UFC. Mluvilo se o tom, nebo máš nějaké indicie, že by to tak mohlo být?

Ano, jsme v kontaktu s UFC, sledují to a tak pokud zápas dobře ukončím, tak by jsme mohli podepsat. V tomhle zápase se nebude hrát na žádné body..

Co říkáš na kritiku, která se snesla na UFC po podpisu s hlavním sponzorem firmou Reebok? Spoustu fighterů může přijít o finance od svých lokálních sponzorů.

Pro některé fightery to je mínus, ono je to těžký, teď si každý stěžuje, nadává, ale stejně se tam každý snaží dostat. UFC je stejně nejlepší, je to špička a neslyšel jsem, že by nějaký fighter kvůli tomu odešel. Musí teď ukončovat víc KO, aby si víc vydělali 🙂 Pro mě je výhoda, že už jsem měl v UFC víc fightů a tak pokud se vrátím, budu i v té finančně zajímavější skupině.

Stále častěji se hovoří o zákazu doplnění živin po vážení pomocí infúzí, která vydala americká antidopingová agentura (USADA) Co si o tomto rozhodnutí myslíš ty, který před fightem shazuje i 20 kg?

O tom moc nevím, ale hodně záleží jaké látky doplňují. Já po vážení doplním jen vodu a dextrozu, což jsou látky, které jsou běžně v těle a bez toho bych neshazoval..

V případě podpisu s UFC mohl by proběhnout již dohodnutý zápas v září s Petrem Pínem Ondrušem?

Zatím nemáme s Pínem ani domluvený termín a pokud podepíšu, budu to řešit, až ta nabídka přijde. Ještě na konci října mám mít další zápas a tak bych reálně mohl vidět náš fight tak koncem listopadu, začátkem prosince. Pokud budu volný, tak pro mě bude zápas s Pínem priorita, abych už ukončil tyhle dohady..

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *