Rozhovory
0

Pátek bude na Noci válečníků patřit hlavně ženám

Nezvykle v pátek 19. 10. proběhne na Kladně další galavečer Noc Válečníků, kde hlavní osu večera bude tvořit osmičlenná pyramida žen o pás Girl Power WKN a zároveň postup do dalšího kola. České barvy na této prestižní akci budou hájit Tereza Dvořáková a Zara Apaková. Tereza je velkou favoritkou, protože loni vyhrála čtvrté kolo pyramidy […]

Nezvykle v pátek 19. 10. proběhne na Kladně další galavečer Noc Válečníků, kde hlavní osu večera bude tvořit osmičlenná pyramida žen o pás Girl Power WKN a zároveň postup do dalšího kola.

České barvy na této prestižní akci budou hájit Tereza Dvořáková a Zara Apaková. Tereza je velkou favoritkou, protože loni vyhrála čtvrté kolo pyramidy a v těžké konkurenci získala titul WKN, což je její dosavadní největší úspěch. Zara je výborná bojovnice, která chodí do zápasu bez zbytečného respektu, je velmi houževnatá a české finále na Kladně by bylo moc fajn. Dalším velkým jménem večera bude skvělý Adam Audy, který se střetne s Tomášem Rybínem. Mezi provazy také uvidíme v K1 zápas Vladimír Macháček vs Milan Gardoš, boxerský souboj Daniel Bazo vs Miroslav Juha a v pravidlech MMA Filip Lehman vs Jakub Švarc.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!