Rozhovory
0

Klára Strnadová si splnila sen. Na mistrovství světa WAKO vybojovala zlato

Klára Strnadová kosí jednu soupeřkou za druhou. Ne jinak tomu bylo i na mistrovství světa v kickboxu organizace WAKO, kde se jí podařilo vybojovat zlato ve váze – 52 kg. Další zápas ji čeká na galavečeru v Lucerně, kde se pokusí vybojovat evropský profesionální titul WAKO PRO. Ve hře je i možnost rozvířit vody v […]

Klára Strnadová kosí jednu soupeřkou za druhou. Ne jinak tomu bylo i na mistrovství světa v kickboxu organizace WAKO, kde se jí podařilo vybojovat zlato ve váze – 52 kg. Další zápas ji čeká na galavečeru v Lucerně, kde se pokusí vybojovat evropský profesionální titul WAKO PRO. Ve hře je i možnost rozvířit vody v muaythai.

Vyhrála jsi zlato na mistrovství světa WAKO. Jak vysoko tento úspěch řadíš?

Tento úspěch řadím mezi zatím mé největší úspěchy v kickboxu. Byl to jeden z mých snů, který se mi právě splnil.

Kolik jsi absolvovala zápasů a který byl nejtěžší?

V kategorii nás bylo celkem 18. Za celý týden jsem absolvovala čtyři zápasy. Nejtěžší na psychiku byl pro mě asi třetí. Zápas o postup do finále, protože jsem si moc přála se tam dostat a neudělat v zápase chybu. Takže jsem tím byla i trochu svázaná. Do finálního zápasu jsem už šla s čistou hlavou a brala to způsobem buď anebo

Chtěla bys zkusit i nějaké zápasy na amatérském mistrovství světa či Evropy organizace IFMA?

Už jsme se o tom se Zdendou bavili, že bychom zkusili zápasit i IFMU. Takže bych do toho ráda šla.

Další významný duel v tvé kariéře se chystá 30. prosince na Galavečeru profesionálního boxu a K1 v Lucerně, kde bude v sázce evropský titul WAKO PRO. Kdo bude tvá soupeřka a jaké máš o ní informace?

Má soupeřka bude Portugalka. Vím tituly, které zatím má. Já se obecně o své soupeře moc nezajímám, protože si tím nechci zbytečně zatěžovat hlavu. Soupeřka byla také na tomto mistrovství světa v mé váze, ale byla v kategorii lowkick.

Měla jsi tam možnost tu soupeřku okouknout?

Bohužel svoji soupeřku jsem neměla moc možnost sledovat kvůli zápasové vytíženosti přes celý týden. Ale na youtube se dají dohledat videa z mistrovství, tak se s trenérem koukneme.

Je nějaký rozdíl ve tvém pojetí boje, když jdeš amatérský zápas anebo profesionální?

Moc mezi tím nedělám rozdíly. Snažím se v každém zápase, ať je amatérský nebo profi, dělat to, co umím nejlépe a popř. to vždy s trenérem poupravíme.

 Chtěla bys do Lucerny pozvat diváky?

Určitě bych chtěla pozvat všechny příznivce bojových sportů na tento galavečer. Letos poprvé budou zápasy pouze v K1, kde budou výborní zápasníci a je třeba je přijít pořádně podpořit.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!