Aktuality
0

V sobotu odhalím slabiny Siváka, říká Adam Król

Slezský sniper Adam Król se postaví největší výzvě dosavadní kariéry na sobotním turnaji RFA 16 v Opavě. Jeho soupeřem bude v profi dosud neporažený šampion Václav Sivák. Jak vzniklo rozhodnutí vyzvat Václava Sivák do zápasu v jeho nejsilnější disciplíně tedy K1? Tak dlouho jsem neměl zápas, kdy se mi to furt odkládalo a RFA mně […]

Slezský sniper Adam Król se postaví největší výzvě dosavadní kariéry na sobotním turnaji RFA 16 v Opavě. Jeho soupeřem bude v profi dosud neporažený šampion Václav Sivák.

Jak vzniklo rozhodnutí vyzvat Václava Sivák do zápasu v jeho nejsilnější disciplíně tedy K1?

Tak dlouho jsem neměl zápas, kdy se mi to furt odkládalo a RFA mně řeklo, že si můžu vybrat soupeře, jakého já chci a s trenérem nám tohle bouchlo do oka, tak jsme do toho šli.

Tvoje největší úspěchy jsou v MMA. Věříš, že proti němu dokážeš uspět v K1?

Ano věřím, s trenérem jsme pracovali na mých nedostatcích, a myslím, že jsme zvolili taktiku takovou, která muže vyjít. A hlavně sebe jsem posunul i ve velkých rukavicích.

Studoval jsi ty a tvůj tým styl boje Vaška v zápase a našli jste nějaké slabiny?

Ano studovali jsme tak jako na každý zápas. I když je Vašek dobrý v K1, pořád je to stejný člověk jak já. Nikdo není dokonalý a nikdo není bez chyby. Ale slabiny si nechám na sobotu, které vám chci odhalit.

Co bude tvoje hlavní zbraň do zápasu?

Hlavní zbraň budu já podle toho, jak se zápas bude vyvíjet a jak na to my budeme reagovat.

Kde se na turnaj připravuješ a co jsi nejvíce piloval?

Tak jako vždy v JMFS  pod Jakubem Müllerem. Piloval jsem celkový styl boje v K1.

Budeš chtít po tomto duelu ještě startovat v postojových disciplínách, nebo se soustředíš na MMA?

Protože je to úplně jiný sport než MMA a já jsem primárně MMA fighter, takže nejspíš nechci brzdit kariéru v MMA. Ale jak by byla taková zajímavá nabídka znovu, tak bych se tomu nebránil nejspíš.

Jaký je tvůj názor na Vaška Siváka jako na sportovce a člověka?

Nějak moc ho osobně neznám, takže o tom, jaký je člověk, se moc vyjádřit nemohu. Ale na svém písečku něco už dokázal, ale to je tak vše, co bych k tomu dodal.

Chtěl bys na RFA do Opavy pozvat diváky?

Jasný, všechny, co zajímá tento super DUEL, bych vás chtěl pozvat 13. 4. tuhle sobotu do Opavy na galavečer RFA 16. O atmosféru a zážitky bude postaráno.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!