Rozhovory
0

Marian Tůma: Domácí publikum dokáže vyhecovat k maximálnímu výkonu

Marian Tůma má na Night of Warriors vyrovnanou bilanci dvou výher a dvou proher a zítra se chystá převážit vítězství na svoji stranu. Jeho soupeřem bude moldavský šampion Ion Stratulat. Na posledním Night of Warriors jsi zvítězil nad svým polským soupeřem. S čím jsi šel do zápasu a jak ses v průběhu boje cítil? Věděl […]

Marian Tůma má na Night of Warriors vyrovnanou bilanci dvou výher a dvou proher a zítra se chystá převážit vítězství na svoji stranu. Jeho soupeřem bude moldavský šampion Ion Stratulat.

Na posledním Night of Warriors jsi zvítězil nad svým polským soupeřem. S čím jsi šel do zápasu a jak ses v průběhu boje cítil?

Věděl jsem, že budu muset vyvíjet tlak na soupeře a nedovolit mu se rozjet, protože kdybych mu dal prostor, byl by velmi nebezpečný. První kolo jsem jel ve vysokém tempu, což mi sebralo hodně fyzických sil. Od druhého kola jsem zápas kontroloval a soupeře do ničeho nepustil.

Zítra tě čeká další start na tomto galavečeru. Po kolikáté zde budeš startovat a s jakou bilancí?

Na Night of Warriors budu startovat již po páté. Mám za sebou dvě prohry a dvě výhry.

Kdo je tvůj soupeř a co o něm víš?

Mým soupeřem je moldavský šampion v kickboxu Ion Stratulat. Je to také stříbrný medailista ze světového šampionátu, který startoval i na Supercombatu a také na evropském šampionátu WAKO v Praze.

Kde jsi absolvoval přípravu a jak s ní jsi spokojený? V jaké formě se cítíš?

Čtrnáct dní jsem byl v kempu v Thajsku a pak jsem pokračoval v přípravě ve svém domovském klubu BFC Liberec. Příprava probíhala výborně a bez zranění a cítím se v dobré formě. Těším se na boj.

Je to pro tebe více stres nebo motivace startovat před domácím publikem?

Spíš více motivace, protože domácí publikum dokáže vyhecovat k maximálnímu výkonu.

Máš už domluveného něco dalšího?

Zatím nemám nic stoprocentně potvrzené. Čekám na nabídky, které přijdou.

Chtěl bys pozvat fanoušky?

Určitě všichni dorazte. Startovka je našlapaná kvalitními zápasníky s velkými jmény. Každý z nich bude potřebovat vaši podporu.

Vstupenky na Night Of Warriors jsou v prodeji nahttps://www.ticketmaster.cz/…/night-of-warriors-xv-vs…/12207


Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!