Rozhovory
0

Michael Krčmář jede do Ruska zabojovat o titul FairFight

Důležitý zápas čeká Michaela Krčmáře už tuto neděli v ruské organizaci Fair Fight. V pětikolové bitvě vyzve o titul šampiona této organizace Alexandera Skvortsova. V prosinci jsi zvítězil po bezchybném výkonu na jubilejním desátém turnaji v Jesenici. Jak jsi byl spokojený se svým výkonem? Spokojený jsem. Probíhalo to přesně tak jak jsem plánoval. Byl jsem […]

Důležitý zápas čeká Michaela Krčmáře už tuto neděli v ruské organizaci Fair Fight. V pětikolové bitvě vyzve o titul šampiona této organizace Alexandera Skvortsova.

V prosinci jsi zvítězil po bezchybném výkonu na jubilejním desátém turnaji v Jesenici. Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?

Spokojený jsem. Probíhalo to přesně tak jak jsem plánoval. Byl jsem po celou dobu zápasu uvolněný a začal jsem už v prvním kole což u mě nebývá zvykem. Vždy mi trvá trochu déle, než se vtáhnu do boje, ale tentokrát to tak nebylo. Ale nikdy to není perfektní a chyby jsme našli 🙂



Nyní tě čeká zápas v Rusku. V jakých pravidlech to bude a můžeš nám dále k tomu říct něco bližšího?
Jedná se o pravidla K1 titulový zápas organizace FairFight pět kol po třech minutách.



Kdo bude tvůj soupeř a jaké máš o něm informace?

Můj soupeř je Rus Alexander Skvortsov, dvojnásobný šampion organizace FairFight, ruský a evropský šampion IFMA.



Jak jsi spokojený s přípravou na zápas?


Posledních pár týdnů jsem nebyl úplně ve své kůži a cítil jsem se hodně unaveně kvůli tréninkem kterých bylo pravdu spoustu. Ale teď už se tréninky zkracují a všechno to je do rychlosti a kila na váze taky ubývají, takže se cítím mnohem lépe. Věřím, že budu připraven k boji o pás. Samozřejmě nechybělo soustředění v Bělorusku v Gridin Gymu.
Bude možnost to někde sledovat? Tak to ještě nevím. Ale pravděpodobně bude nějaký stream, který zveřejním až ho zjistím. Při nejhorším to určitě bude zpětně na YouTube.

Za měsíc čeká Michala další zápas a to na Heroes Gate, kde se utká s Albertem Krausem
Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!