Rozhovory
0

Tomáš Hron se chystá na Yangames obhájit titul

Tomáš Hron bude na Yangames Fight Night obhajovat svůj evropský titul WAKO PRO a jako vyzyvatel přijede francouzský šampion Coulibaly Abderahmane. Přijďte do Žlutých lázní podpořit Tomáše v jeho obhajobě proti těžkému soupeři. d Poslední červencový čtvrtek tě čeká další zápas na Yangames Fight Night. Jak se ti líbí formát těchto galavečerů a co říkáš […]


Tomáš Hron bude na Yangames Fight Night obhajovat svůj evropský titul WAKO PRO a jako vyzyvatel přijede francouzský šampion Coulibaly Abderahmane. Přijďte do Žlutých lázní podpořit Tomáše v jeho obhajobě proti těžkému soupeři. d

Poslední červencový čtvrtek tě čeká další zápas na Yangames Fight Night. Jak se ti líbí formát těchto galavečerů a co říkáš na kvalitu zúčastňujících se bojovníků?

Yangames je už tradiční open air akce pro stand up fightery a nabízí pokaždé kvalitní startovku. Myslím, že je to po všech stránkách hodně kvalitní event, já už zde budu po páté a moc se na to těším.

Nastupuješ do zápasu na písničku od Tří sester. Ve Žlutých lázní tě často doprovází k ringu naživo Fanánek. Bude tam i tentokrát?

Jasně, už je to domluvený.

Jak jste se vlastně seznámili?

Jsem je jednou oslovil na koncertě a on že ok. A pak se mi sám ozval, že se potkáme a něco domluvíme.

Bohužel nedojde k dalšímu vzájemnému zápasu s Romanem Krykliou z důvodu zranění. Nevíš, co se stalo a mrzí tě, že nenastoupí?

Mám informaci, že se Roman zranil a jde na operaci, co konkrétně to netuším. Ale hned jak bude fit, tak se náš další zápas uskuteční na 100 %. Tak mu přeji brzké uzdraveni a vidíme se v ringu.

Jako náhrada přijede francouzský Coulibaly Abderahmane. Jaké máš o něm informace?

Coulibaly je francouzský šampion, má hodně titulů a výhru i v Glory. Je to hodně kvalitní soupeř, i podle informací co mám i ze zahraničí. Je to víc než kvalitní náhrada.

Kde se na zápas připravuješ a v jaké formě se cítíš?

Na fight jsem se připravoval ve svém gymu v Brně se Zdeňkem Pernicou a Honzou Cackem, který mi ladí kondiční přípravu. A teď jsem již tradičně v Colosseum, kde kromě sparingu ladíme i závěrečnou taktiku s Danny de Vriesem, který mi bude v rohu i v Praze.

Pozměnil jsi nějak přípravu z důvodu změny soupeře?

Ano přípravu jsme upravili a soupeře máme nastudovaného. Teď už se vše ukáže v zápase.

Tento zápas bude titulový. O jaký titul zde půjde a v případě vítězství kolikátý to bude v tvé sbírce?

Půjde o evropský titul Wako PRO, který držím. Takže mám v plánu ho obhájit a o světový se poperu později s Romanem Krykliou.

Chtěl bys do Žlutých lázní pozvat diváky?

Určitě dorazte do Žlutých lázní, bude to stát za to, užijete si parádní fighty na open air akci. Počasí je objednaný to nejlepší.

Máš už domluvené něco dalšího?

Mám nabídky do Francie a Moskvy, tak uvidím, na čem se dohodneme. A ve Žlutých lázních má být důležitý člověk z jedné velké organizace. Tak když udělám dobrý fight ….

Závěrem bych chtěl poděkovat Koryna, Casino victory, Hayasi, Under armour cz, RM stavitelsví, Autopneucentrum Telnice, Attackart, Aquaproduct, U1, Vinařství Neoklas, Topvet, Mráz léčí.

Vstupenky zakoupíte zde: 
https://www.ticketmaster.cz/artist/yangames-fight-night-7-vstupenky/1014815?int_cmp_name=Yangames-Fight-Night-7&int_cmp_id=CZ-10004-912&int_cmp_creative=Sports-main-4&tm_link=tm_ccp_Sports_main_Yangames-Fight-Night-7

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!