Rozhovory
0

Daniel Škvor: Titul mi může otevřít cestu do zahraničí

Daniel Škvor se na zítřejším galavečeru finálových zápasů evropského poháru WAKO pokusí získat pás mistra světa WAKO. V cestě mu bude stát srbský soupeř Stefan Andjelkovic. V posledním zápase jsi zvítězil na turnaji Yangames. S jakou taktikou jsi šel do souboje a byl jsi spokojený se svým výkonem? Žádnou taktiku jsme neměli, dávali jsme si […]

Daniel Škvor se na zítřejším galavečeru finálových zápasů evropského poháru WAKO pokusí získat pás mistra světa WAKO. V cestě mu bude stát srbský soupeř Stefan Andjelkovic.
V posledním zápase jsi zvítězil na turnaji Yangames. S jakou taktikou jsi šel do souboje a byl jsi spokojený se svým výkonem?
Žádnou taktiku jsme neměli, dávali jsme si pozor na kontry, postupně vyvíjeli tlak. Jsem spokojený, ale měl jsem být pozornější.
Nyní tě čeká souboj o světový titul Wako. Kdo ti tento zápas nabídl?
Zápas mi nabídl právě pořadatel Yangames a zástupci Wako pro Českou republiku.
Tvým soupeřem bude Stefan Andjelkovic. Slyšel jsi o něm někdy předtím?
Ano je to velmi zkušený Srb, co má skalpy jako například Rogava. Účastnil se mnoha velkých turnajů jako Tatněft a W5. Určitě to bude kvalita.
Při stejné výšce je soupeř o téměř  13 kg těžší. Je to pro tebe hendikep?
Tak větší váha je vždy výhoda, pokud se s ní umí zacházet. To uvidíme až v zápase.
Uvažuješ do budoucna o navýšení své zapasové hmotnosti?
Snažím se o to, ale celkově jsem takový kostnatý typ a moc mi to nejde. Lepší je, když jde ta váha pomalu nahoru, ať si tělo zvyká.
Kdo ti pomáhá s přípravou a jak se před zápasem cítíš?
Citím se dobře. Příprava probíhala klasicky Spejbl gym, Michal zub Novotný, Core training Martin Snášel. Mrzí mě, že jsem nestihl trénovat více s Andrém Reindersem kvůli práci. Jinak velká pomoc jsou samozřejme moji sponzoři a kamarádi Gymfood, Parkhotel Popovičky, Fit Pro, Galoma, Michal Sudor a další přatelé.
Myslíš, že v případě úspěchu by ti mohl titul otevřít cestu do zahraničí?
Je to kvalitní, dobrá organizace. Určitě mi to může otevřít cestu!
Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!