Pozvánky
0

Titulový zápas i další atraktivní souboje na Oktagon 14 v Bratislavě

Oktagon 14 jede tentokrát navštívit Bratislavu, kde se chystá rozbouřit stadion Ondreje Nepely a tomu odpovídá i atraktivně poskládaná fighcard. V titulovém zápase se střetnou jedničky českého a slovenského bantamu – tedy Filip Macek a Tomáš Deák. Tomáš má v držení titul Fight Nights Global, který získal ve strhujícím bratislavském souboji vs Sharamazan Chupanov. Filip […]

Oktagon 14 jede tentokrát navštívit Bratislavu, kde se chystá rozbouřit stadion Ondreje Nepely a tomu odpovídá i atraktivně poskládaná fighcard.

V titulovém zápase se střetnou jedničky českého a slovenského bantamu – tedy Filip Macek a Tomáš Deák. Tomáš má v držení titul Fight Nights Global, který získal ve strhujícím bratislavském souboji vs Sharamazan Chupanov. Filip získal titul šampiona GCF před pěti lety a v sobotu se rozhodne, kdo svou sbírku titulů rozšíří. Šance mají oba, a i když pro Tomáše mluví hlavně jeho úspěšná tažení v zahraničí, tak Filip v minulosti předvedl, že proti těžkým soupeřům umí a bude to otevřené do poslední chvíle.

Kromě zápasu o titul uvidíme na galavečeru další souboj na pět kol, a to Robert Pukač vs Samuel Pirát Krištofič. Zatímco Robo v posledním zápase předvedl s Tomášem Kuželou bitvu plnou přestřelek, kterou ukončil na začátku třetího kola, Pirát to trefil z přední na první dobrou a bylo po zápase. V tomto duelu je vysoký KO potenciál a bylo by překvapení, kdybychom se dočkali plných pěti kol.

Lajoš Klein, který má v MMA našlápnuto do nejprestižnějších organizací, se představí v Bratislavě proti brazilskému Paulo Rodriguezovi. Pro mnohé je to díky brazilcově věku pro Lajoše snadná výhra, ale v MMA není nikdy nic jasné do samotného konce.

Slovenská ikona MMA a úspěšný trenér Ilja Škondrič se po dvou letech vrací do klece před domácím publikem a patrně půjde o jeden z jeho posledních zápasů. Proti němu se postaví chorvatský Ivo Cuk, který se měl v minulosti utkat se třemi českými bojovníky, ale nikdy z jeho strany k zápasu nedošlo. Doufejme, že tentokrát to klapne a dostaví se na zápas se slovenskou legendou.

 V dalších zápasech uvidíme například Lea Brichtu, který má atraktivní styl a je to nejlepší sedmdesátka široko daleko. Nyní bude muset Leo ukázat, jak široko a jak daleko. Jeho soupeřem bude Ronald Paradeiser.

Velmi očekávaný je souboj těžkých vah Martin Buday vs Daniel Dittrich, mezinárodní duel Jeremy Kimball vs Timo Feucht a jsme velmi zvědaví na premiéru v Oktagon MMA pro Lukáše Dvořáka. Z dalších soubojů je z důvodu zranění zrušený duel Zátorský vs Bakkes a náhrada se hledá za zraněného Jana Janku.

Lístky 👉 bit.ly/OKTAGON14
LIVE 👉 www.oktagon.tv

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!