Pozvánky
0

OKTAGON POSOUVÁ HRANICE! K JUBILEJNÍMU TURNAJI NABÍDNE VELKOLEPOU SHOW

Jubilejní turnaj OKTAGON 30 je na programu předposlední večer letošního kalendářního roku, tedy 30. prosince. Po dvouleté pauze se organizace vrací do největší české haly O2 arény, kterou začátkem listopadu 2019 navštívilo necelých 20 tisíc diváků. Ti nadšeně sledovali Zápas století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem. “Před dvěma lety jsme změnili pravidla hry a […]

Jubilejní turnaj OKTAGON 30 je na programu předposlední večer letošního kalendářního roku, tedy 30. prosince. Po dvouleté pauze se organizace vrací do největší české haly O2 arény, kterou začátkem listopadu 2019 navštívilo necelých 20 tisíc diváků. Ti nadšeně sledovali Zápas století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem. “Před dvěma lety jsme změnili pravidla hry a pohled široké veřejnosti na MMA, tentokrát chceme laťku posunout ještě výš,” zaznělo v zápasovém studiu turnaje OKTAGON 28 koncem září od moderátora Olivera Sáluse. A je to skutečně tak. Oktagon po vzoru americké Národní ligy amerického fotbalu nabídne v polovině turnaje takzvanou Halftime show.

“Dlouho víme, že MMA není jen sport, ale i show. Už v loňském roce jsme dvacátý turnaj sladili tématem Cirkus OKTAGON. Tentokrát celému večeru ještě přidáme na velkoleposti a na zhruba dvacet minut proměníme arénu na obrovskou stage,” popisuje prvotní záměr promotér a spolumajitel organizace Pavol Neruda.

“Bude to tak grandiózní, že si myslíme, že spousta diváků si lístek koupí možná i jen kvůli Halftime show,” dodává s úsměvem.

Samotný program poločasové show prozatím zůstává opředen tajemstvím, program se ale bude postupem času odkrývat. “Zatím to držíme tajemné, ale už se těšíme na to, jak to budeme fanouškům odhalovat, ať už formou vlogů nebo dokumentu z příprav,” dodává Neruda.

Halftime show má své pravidelné místo v poločasové přestávce finálového duelu Národní ligy amerického fotbalu NFL, takzvaného Super Bowlu. Právě únorové vyvrcholení oblíbeného amerického sportu se mezi místními fanoušky těší obrovské popularitě a v historii americké televize patří Super Bowl na první příčku sledovanosti. Poločasové vystoupení tak pro vystupující hvězdy bývá tím největším koncertem jejich kariér. V minulosti Halftime show obstaraly takové ikony jako Michael Jackson, Madonna, Katy Perry nebo Justin Timberlake.

“Baví nás posouvat laťku a postupně vždy o kousek opouštět komfortní zónu. Snažíme se o tu největší československou show a to by tento projekt měl splnit,” říká promotér Ondřej Novotný.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!