Pozvánky
0

Galavečer Boxing Live poprvé na Kladně

Galavečer Boxing Live vypukne tuto sobotu na Kladně a opět uvidíme profesionální duely, kde nebudou chybět borci ze zahraničí a dočkáme se i titulových bitev. V té nejdůležitější bude obhajovat Fabiána Bytyqi (14-0-1) titul mistryně světa WBC proti mexické šampiónce Ane Arrazola (28-13-3), která má 14 vítězství KO a je to suverénně nejtěžší soupeřka, která […]

Galavečer Boxing Live vypukne tuto sobotu na Kladně a opět uvidíme profesionální duely, kde nebudou chybět borci ze zahraničí a dočkáme se i titulových bitev.

V té nejdůležitější bude obhajovat Fabiána Bytyqi (14-0-1) titul mistryně světa WBC proti mexické šampiónce Ane Arrazola (28-13-3), která má 14 vítězství KO a je to suverénně nejtěžší soupeřka, která kdy proti Fabiáně stála. Fabiana již jednou titul obhájila a my věříme, že i tentokrát zůstane v Česku.

V souboji o český profesionální titul se představí Stanislav Eschner (12-13-1) a Marek Andrýsek (3-0-0). Zatímco Marek má za sebou úspěšnou amatérskou kariéru, ve které zvítězil na MČR ve všech věkových kategoriích, Stanislav je zkušený profesionál, který má za sebou těžké zápasy a dokonce si zaboxoval i s bratrancem Floyda Mayweathera Anthony Simsem (20-0-0) z toho 18 KO.

V dalších zápasech uvidíme amatérského i profesionálního mistra republiky Karla Hořejška v šestikolovém duelu vs Josef Obešlo, dva zápasy těžkých vah, kde v prvním nastoupí domácí boxeři Radek Vařák vs Tomáš Mrázek a Tomáše Šálka čeká borec z Polska. Ze Slovenska přijede Robert Rácz, který vloni na Boxing Live porazil v titulovém zápase Marka Procházku a v září dostal šanci boxovat o evropský titul WBO a IBF, kde ovšem nestačil na ruského Aslambeka Idigova a prohrál na body.

Přijďte se podívat na boxerskou show na Kladno vychutnat si sportovní zážitek.
Vstupenky v prodeji zde: https://www.ticketportal.cz/event/Boxing_Live?idp=1345644

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!