Pozvánky
0

Box, K1 i MMA na Noci válečníků

Fightcard na Noc Válečníků na Kladně je plná domácích borců, kteří se to chystají roztočit jak v postoji, tak i v MMA. V hlavním zápase večera nastoupí v MMA Alexandr Cverna, který se střetne s legendou ultimátních zápasů Ladislavem Žákem. Pro Alexe jasně hovoří vyšší tělesná hmota, ale Ladislav, po té co porazil Bohumila Lungrika, […]

Fightcard na Noc Válečníků na Kladně je plná domácích borců, kteří se to chystají roztočit jak v postoji, tak i v MMA.

V hlavním zápase večera nastoupí v MMA Alexandr Cverna, který se střetne s legendou ultimátních zápasů Ladislavem Žákem. Pro Alexe jasně hovoří vyšší tělesná hmota, ale Ladislav, po té co porazil Bohumila Lungrika, je ve výborný formě a hlavně frajer, který v minulosti zápasil se jmény jako Vasilevskiy, Pokrajac či Manhoef se nemá vůbec čeho bát.


Karel Hořejšek zraje jako víno a dominaci na domácí boxerské scéně potvrzuje nejen titulem v profesionalech, ale i vítězstvím na nedávném výborně obsazeném MČR. Minulý týden Karel porazil TKO Josefa Obešla a 21. 12. roztočí tradičně svoje kladiva na Noci Válečníků.


Tereza Dvořáková patří ke stálicím na Noci Válečníků, kde předvádí výborné výkony. Minulý rok v mezinárodně obsažené osmičlenné pyramidě dokráčela až do finále, kde po velkém boji podlehla Lucii Szabové. Tentokrát ji prosinci bude čekat polská Katarzyna Jaworska.

Luboš Lesák o sobě dává vědět čím dál častěji, a to jak v muaythai, tak i v K-1. Předtím, než si zkusí zápasí i v malých rukavicích, tak na Kladně má dostaveníčko s holandským bojovníkem, kterým bude Lucien Keenswijk.

Souboj K-1 velkých kluků bude ve váze -100 kg duel Jakub Ibl vs Milan Grus. Oba tito fighteři jsou velmi pohyblivý a rychlý, takže můžeme očekávat atraktivní štípanou.

Další zápasy z fightcard jsou ke shlédnutí na stránkách Noci Válečníků.

Vstupenky zakoupíte zde:

https://www.ticketlive.cz/cs/event/noc-valecniku-17-kladno-2019

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!