Rozhovory
0

Ďatelinka si chce spravit chuť na Humburgerovi. Podaří se mu to?

V sobotu se uskuteční další z turnajů organizace RFA, tentokrát s pořadovým číslem 6. Nabitá startovka láká na pět zápasů v pravidlech Real fight a sedm v MMA, kdy vrcholem akce bude zápas mezi Dominikem Humburgerem a Milanem Ďatelinkou. Dominik si drží šňůru čtyř vítězných zápasů v profi, kdy poslední měl v organizaci KSW. Milan má skóre 8-6, kdy se mu podařilo […]

V sobotu se uskuteční další z turnajů organizace RFA, tentokrát s pořadovým číslem 6. Nabitá startovka láká na pět zápasů v pravidlech Real fight a sedm v MMA, kdy vrcholem akce bude zápas mezi Dominikem Humburgerem a Milanem Ďatelinkou.

Dominik si drží šňůru čtyř vítězných zápasů v profi, kdy poslední měl v organizaci KSW. Milan má skóre 8-6, kdy se mu podařilo porazit například Davida Hoška, Miroslava Brože, Václava Mikuláška, Tomáše Lejska či Jakuba Běle. Poslední dva zápasy však prohrál, když nestačil na Karlose Vémolu a vzápětí na Nenada Avramoviče. „Prohrál jsem, protože Nenad byl lepší.  Asi 2 x jsem chtěl zápas zrušiť kvůli naraženým žebrům, ale neudělal jsem to, ale na to se nevymlouvám, prostě byl Nenad lepší,“ řekl k poslednímu zápasu s Avramovičem Milan.

Milan do organizace RFA přestoupil z Oktagonu, kde se mu dařilo a přes sérii vítězství to dotáhl až na titulový zápas s Karlosem Vémolou. Jak jsme již zmínili, úvodní zápas se Milanovi nepovedl a připsal si prohru. O to víc si bude chtít zlepšit skóre a v sobotu na RFA 6 v Prievidzi porazit Dominka Humburgera. „Dominik je šikovný, silný, odhodlaný zápasník. Uvidíme, na co si v zápase budu muset dávat pozor,“ zhodnotil svého soupeře Milan.

Na zápas se připravoval ve svém domovském gymu a na 15 dní vyjel na kemp do Thajska. Zajímalo nás, jak se mu daří upravit váhu a kolik bude shazovat. „Co se týká váhy, tak nevím, poslední den asi 4-5 kg. Uvidíme, jak to půjde, možná víc, možná míň.“

Celý turnaj můžete sledovat naživo v Prievidzi, vstupenky zakoupíte přes Ticketportal. Možnost je samozřejmě i přes PPV, kde vstupenky koupíte ZDE. „ Ať už při televizi nebo v hledišti budu mít pořádný kotel, takže pro ty, kteří ještě nemají lístky, šup, šup, rychle kupte. Chci vás tam vidět co nejvíc, bude to jízda!“ zve diváky Milan.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!