Rozhovory
0

Projevily se u mě instinkty wrestlera a zemaře, říká Lukáš Dvořák o minulém zápase. Poradí si teď i s kubánským soupeřem?

Lukáš Dvořák se nedávno vrátil po delší odmlce vítězně do oktagonu s přáním jít co nejrychleji do dalšího zápasu. To mu plní organizace RFA a v sobotu 17. prosince se v Praze na Královce střetne s kubánským protivníkem. V posledním zápase na Noci bojovníků v Dobříši jsi porazil Michala Bartůňka, přičemž sám jsi zápas hned […]

Lukáš Dvořák se nedávno vrátil po delší odmlce vítězně do oktagonu s přáním jít co nejrychleji do dalšího zápasu. To mu plní organizace RFA a v sobotu 17. prosince se v Praze na Královce střetne s kubánským protivníkem.

V posledním zápase na Noci bojovníků v Dobříši jsi porazil Michala Bartůňka, přičemž sám jsi zápas hned od začátku tahal na zem. Byla to taktika?

Je to tak, poslední zápas na Noci bojovníků Dobříš naštěstí vyšel podle těch nejlepších představ. Ne, že bych nerad bojoval v postoji, ale projevily se u mě instinkty wrestlera a zemaře. Přece jenom desítky let tvrdýho tréninku to ve mně zakořenily, a už od prvních vteřin jsme byli dole.

Nyní budeš startovat v RFA. Na kolik zápasů je smlouva a proč ses rozhodl pro tuto organizaci?

Už před mým posledním zápasem jsem to měl v hlavě nastavený tak, že pokud nebudu zraněný, tak bude super jít co nejrychleji do dalšího. Shodou okolností má RFA v půli prosince v Praze svůj galavečer, tak to časově vyšlo úplně ideálně. Můj trenér a manažer André prohodil s RFA pár slov, a domluva byla na světě. Mám podepsanou smlouvu na jeden zápas. Veškerá jednání probíhají okamžitě, jednoduše, příjemně, takže jsem naprosto spokojený. Jsem za tuto příležitost moc rád, fandím všem organizacím v ČR a na Slovensku. Chci, aby se tu bojové sporty rozvíjely co nejvíce a nejkvalitněji.

 

Co říkáš na svého soupeře?

Můj soupeř se jmenuje Alejandro Arcas, je z Kuby, která je proslulá mnoha věcmi. Jednou z nich je i velmi kvalitní box, který Alejandro určitě má. Zároveň vím, že se nebojí své soupeře tahat na zem, takže je všestranný. Doufám, že situaci nepodcenil, a přivezl s sebou doutníky a rum, abychom mohli po zápase oslavit dobrý boj.

Jaký je tvůj tip na vítěze Ilja vs Marpo?

Těžká otázka! Výsledek nechci tipovat. Střet dvou odlišných chlapů, dvou stylů, dvou přístupů ke sportu, rozdílných zkušeností. Oba dva znám osobně, jsou to skvělí chlapi, tak chci, aby předvedli skvělý boj.

S kým by sis rád dal další zápas? Máš nějaký tip na soupeře?

Ne, nemám. Momentálně potřebuju hlavně výkonnostně růst a sbírat zkušenosti, tak vyhledávám soupeře na své úrovni.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!