Rozhovory
0

Jakub Batfalský: Šel jsem all in a vyšlo to

Přijel, viděl, zvítězil. To je příběh Jakuba Batfalského, který vzal zápas na turnaji RFA v Budapešti den předem a zkušenějšího soupeře Krisztiana Simona dokázal ukončit před limitem. Kuba je bronzový medailista z mistrovství Evropy GAMMA, mistr České republiky MMAA a mistr Slovenské republiky MAMMAL, očividně o něm ještě hodně uslyšíme.   Kubo, kdy přišla nabídka […]

Přijel, viděl, zvítězil. To je příběh Jakuba Batfalského, který vzal zápas na turnaji RFA v Budapešti den předem a zkušenějšího soupeře Krisztiana Simona dokázal ukončit před limitem. Kuba je bronzový medailista z mistrovství Evropy GAMMA, mistr České republiky MMAA a mistr Slovenské republiky MAMMAL, očividně o něm ještě hodně uslyšíme.

 

Kubo, kdy přišla nabídka na zápas v RFA se Simonem a kdy se zápas domluvil?

Nabídka přišla ve čtvrtek kolem půlnoci a zápas se domluvil v pátek ráno kolem 10. hodiny.

V pátek celkem dost sněžilo, bylo těžké se do Budapešti dostat?

No, cesta se táhla, protože jsem od rána nepil a nejedl. Ještě ve čtvrtek večer jsem se totiž nacpal v McDonaldu. Jeli jsme přes šest hodin.

Takže jsi asi nebyl úplně stoprocentní?

100% jsem určitě nebyl, hlavně proto, že jsem byl ve čtvrtek večer ve fitku a měl jsem lehkou svalovku, ale jednalo se o profesionální zápas, tak jsem chtěl vyhrát za každou cenu a tím se vůbec nezaobíral.

Simon má 15 profi zápasů. Výhry nad Konrádem, Malachem, těsný zápas s Dohnalem. Jak jsi přišel na to, že ho bez přípravy porazíš?

Když jsem viděl ty soupeře, které porazil, a jak těsné udělal zápasy s Dohnalem a Kuznikem, tak jsem si říkal, že když ho porazím rychleji než oni, tak dokážu, že mám už určitou kvalitu. A když mě přejede, tak budu vědět, že mám ještě čas. Šel jsem all in a vyšlo to.

Jak se jmenuje škrcení, na které jsi vyhrál a kde ses tu techniku naučil?

Tak přesný název přímo nevím, ale zrovna jsme to jeli ve středu na tréninku, ukázal mi ji můj trenér Jakub Müller.

Chtěl bys něco dodat na závěr?

Ano, že to je jen začátek, moc jsem si nevěřil, ale teď vidím, že na to opravdu mám a začnu ještě více makat.

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!