Rozhovory
0

Svátek bojových sportů, jaký Slovensko ještě nezažilo: Hvězdná jména i z kruhu celebrit?

Organizace Real Fight Aréna přišla s jedinečným projektem EUROGOLD pyramida, ve které se popere 8 bojovníků o královskou výhru 30 000 eur. Vítěz bude muset zvládnout tři zápasy jednoho večera, během kterého si sáhne až na dno svých fyzických i psychických sil. Pravidla a první oznámený bojovník Pyramida bude součástí turnaje RFA 9, který proběhne […]

Organizace Real Fight Aréna přišla s jedinečným projektem EUROGOLD pyramida, ve které se popere 8 bojovníků o královskou výhru 30 000 eur. Vítěz bude muset zvládnout tři zápasy jednoho večera, během kterého si sáhne až na dno svých fyzických i psychických sil.

Pravidla a první oznámený bojovník Pyramida bude součástí turnaje RFA 9, který proběhne 22. dubna v Prievidzi. Projekt je postaven na podobné bázi, na jaké fungovala legendární K1. Celkového vítěze čeká velmi náročná a trnitá cesta. Kromě toho, že bude muset zvládnout navážit 80 kilogramů v den galavečera, čekají jej tři MMA zápasy během pár hodin.

Prvním oznámeným účastníkem je specialista na submise Michal „Šaman“ Dobiáš. Ten na posledním turnaji RFA 8 postavil celou arénu na nohy, když šokujícím způsobem uškrtil gilotinou olympijského zápasníka Istvána Veréba. Talentovaný slovenský bojovník ukončil všechny své výhry před limitem, přičemž 91% ukončení má právě na submisi.

O účast v pyramidě okamžitě po oznámení projevil zájem Adam Dvořáček. Stále jen 21letý reprezentant PriMMAt Gym Praha na galavečeru RFA 8 v Budapešti ani zdaleka neukázal všechno, co v něm je. Doposud však kromě Michala Dobiáše nebyl potvrzen žádný další účastník.

Novinkou, kterou přinese EUROGOLD pyramida organizace RFA, jsou mentoři jednotlivých zápasníků. Čtyři známé tváře nejen z prostředí bojových sportů budou mít za úkol pomoci svým svěřencům ovládnout největší MMA pyramidu v jeden večer v Česku a na Slovensku.

Kromě toho však budou mít mnohem významnější roli, která může mít na celkový průběh turnaje obrovský dopad. Každý z mentorů rozhodne o třech bojovnících, ze kterého musí být jeden náhradníkem. Zbylí dva budou nominováni do hlavní soutěži a pokud během turnaje nedojde k jejich odstoupení, náhradník odejde bez výhry.

Toto nelehké rozhodnutí učiní 4 známé osobnosti z prostředí bojových sportů, ale i mimo ně. Které to budou, se diváci dozvědí už brzy, ale kromě postav z MMA prostředí se mohou fanoušci těšit i na osobnosti z hip-hopu či popu.

Martin Nikolič, RFA

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!