Aktuality
0

Galavečer Way of Warrior se vrací do Žiliny

V sobotu se v Žilině odehraje galavečer Way of Warrior 12, který slibuje zajímavé souboje a nabitý program pro fanoušky bojových sportů. Tento galavečer přinese celkem dvanáct zápasů. EARLY PRELIMS MMA 3×3 min., -68 kg catchweight: Gabika Majerčáková vs. Valérie Pudová První zápas večera bude souboj dvou mladých talentovaných bojovnic. Gabika Majerčáková z Fight Club […]

V sobotu se v Žilině odehraje galavečer Way of Warrior 12, který slibuje zajímavé souboje a nabitý program pro fanoušky bojových sportů. Tento galavečer přinese celkem dvanáct zápasů.

EARLY PRELIMS

MMA 3×3 min., -68 kg catchweight: Gabika Majerčáková vs. Valérie Pudová

První zápas večera bude souboj dvou mladých talentovaných bojovnic. Gabika Majerčáková z Fight Club Kenkyo Poprad a Valérie Pudová z Way of Warrior Gymu se postaví proti sobě v MMA zápase. Obě jsou mistryně světa v Combat Jujutsu, Gabika je trojnásobná mistryně Slovenska v MMA.

PRELIMS

K-1 3×2 min., -85 kg: Jakub Vík vs. Dominik Stroźik

Následuje souboj v disciplíně K-1 mezi Jakubem Víkem z KTB Svarog Gym F-M a Dominikem Stroźikem z Góral Źywiec Kickboxing. Obě strany jsou na začátku své kariéry a každá výhra jim přinese cenné zkušenosti pro budoucí boje.

MMA 3×3 min., -93 kg: Šimon Holúbek vs. Anton Pecha

Domácí favorit Šimon Holúbek z Wolf Pride Gymu Žilina se utká s Antonem Pechou z Fight Club Kenkyo Poprad. Holúbek, který má poslední dvě vítězství KO, bude chtít před domácím publikem potvrdit své kvality.

MMA 3×3 min., -80 kg catchweight: Patrik Šebek vs. Viktor Kováč

Další souboj je střetnutí dvou mladých talentů. Patrik Šebek z Colosseum MMA Martin a Viktor Kováč z Fighting Club Academy Velký Krtíš se utkají v catchweight zápase. Jeden z nejzkušenějších amatérských zápasníků na Slovensku Šebek má v 21 letech téměř 30 zápasů a drtivou většinu z nich vyhrál. Do Žiliny přijíždí dvojnásobný šampion CFT reprezentovat Colosseum MMA Martin. Profesionální voják Kováč má na kontě skóre 11:6 a pro vyzápaseného Šebeka nebude lehkým soustem.

MMA 3×3 min., -65,8 kg: Michal Kopas vs. Samuel Janíček

Zde dojde ke změně soupeře, když Filip Čech nenastoupí kvůli zdravotním důvodům. Místo něj se utká trojnásobný šampion ligy MAMMAL Michal Kopas s mladým slovenským talentem Samuelem Janíčkem, který má v 18 letech na kontě 18 zápasů a z toho 11 vítězství. Oba bojovníci jsou známí svou agresivitou a odhodláním k vítězství, což slibuje vzrušující zápas.

K-1 3×2 min., -95 kg: Christian Roman vs. David Brzeska

Domácí zápasník Christian Roman z Boxerňa Žilina se postaví Davidu Brzeskovi z Young Brothers Gym F-M. Obě strany jsou zkušené v disciplíně K-1 a fanoušci se mohou těšit na vyrovnaný a akční zápas.

MMA 3×3 min., -70,3 kg: Mário Brezovský vs. Pavel Holaň

Další zápas přinese souboj mezi Máriem Brezovským z Wolf Pride Gymu Žilina a Pavlem Holaňem z Fighting Club Ostrava. Šampion MAMMAL Mário má tento rok na kontě už skoro 10 zápasů, Holaň naopak potvrdil formu na mistrovství Evropy SOMMA. Oba bojovníci potvrzují svou formu a nabídnou divákům zápas plný akce a dramatických momentů.

MAIN CARD

K-1 3×2 min., -63 kg: Lukáš Cvecho vs. Gabriel Belza

Hlavní část večera odstartuje soubojem mezi Lukášem Cvechem z Bigfoot Gym Hlohovec a Gabriel Belzou z Hron & Gauny Team Brno. Belza, který potřebuje napravit své předchozí výkony, se postaví proti Cvechovi, který má za sebou úspěšnou kariéru v disciplíně K-1.

Box (MMA gloves) 3×3 min., -75 kg: Jakub Kollár vs. Lukáš Kačurik

V souboji v boxu s MMA rukavicemi se favoritem jeví domácí zápasník Jakub Kollár z Wolf Pride Gym Žilina, který se postaví neporaženému Lukáši Kačurikovi z DSC Gym Česká Třebová. Oba bojovníci budou chtít ukázat své dovednosti ve stand-upu.

Box (MMA gloves) 3×3 min., +100 kg: Kevin Michálek vs. Július Bukai

Další zápas v boxu s MMA rukavicemi přinese střetnutí mezi Kevinem Michálkem z Boxerňa Žilina a Júliusem Bukaem z Octagon Warrior Academy ve Vídni. Obě strany budou chtít ukončit zápas rychlým finišem a získat vítězství pro svůj tým. Michálka požene za perfektním výkonem domácí publikum, Bukai ještě nezažil porážku a má skóre 13:0, které bude chtít prodloužit.

Bareknuckle (Králi Ulice) 3×2 min., -93 kg: Jan Vencel vs. Tomáš Dubský

Jan Vencel a Tomáš Dubský se utkají pod pravidly bareknuckle, přičemž oba bojovníci budou chtít ukázat svou sílu a odvahu v nekompromisním souboji.

Vencel z košického K-1 Team Terasa má desítky zápasů napříč K-1, boxem i MMA.  Dubský z  Gladiators Gym České Budějovice. Dubský má na kontě přes 70 zápasů napříč boxem, MMA, MuayThai i K-1. Po vážné autonehodě byly prognózy lékařů spíše na invalidní vozíček než na zápasení, ale Tomáš zabojoval a dokázal se postavit na nohy i do ringu. Od nešťastného momentu nastupuje už do svého 3. zápasu.

MAIN EVENT:

MMA striking 3×3 min., -93kg: Tomáš Pittner vs. Martin Horský

Hlavní událostí večera bude souboj mezi Tomášem Pittnerem a Martinem Horským. Pittner, bojovník žilinského Diamond Gymu, je známý svou tvrdou a nekompromisní povahou v oktagonu. Jeho amatérské skóre je 14-3, v profi K-1 má skóre 2-1.

Na druhé straně stojí Martin Horský, zkušený český bojovník, který bude chtít napravit svou prohru s Lamackým, kterou utržil na Way Of Warrior 11.

Galavečer Way of Warriors 12 slibuje zážitek pro všechny fanoušky bojových sportů. Buďte připraveni na vzrušující souboje a nepřetržitou akci, která vás donutí zůstat na hranici sedadla až do posledního zvonění gongu.

 

MEDIÁLNÍ VÁŽENÍ

Doraž se i ty v pátek 5.4. od 17:00 do OC MIRAGE podívat a podpořit své favority na mediální vážení. K vidění bude vážení zápasníků a jejich staredowny. A pokud ještě nemáš svůj lístek, najdeš ho na Ticketstream.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!