Aktuality
0

MBC Fight Night 3: Box a prémie v Pardubicích

V sobotu se v Paláci Pardubice uskuteční třetí pokračování boxerského galavečeru MBC Fight Night, který pořádá Ondřej Budera a Jan Maršálek. Tentokrát na něm uvidíme i semifinále dvou pyramid ve váze 67 kg a 80 kg, kdy je ve hře celkem 150 000 Kč. Těšit se můžeme i na domácí boxery Marka Vasileva, Maxima Schejbala […]

V sobotu se v Paláci Pardubice uskuteční třetí pokračování boxerského galavečeru MBC Fight Night, který pořádá Ondřej Budera a Jan Maršálek. Tentokrát na něm uvidíme i semifinále dvou pyramid ve váze 67 kg a 80 kg, kdy je ve hře celkem 150 000 Kč. Těšit se můžeme i na domácí boxery Marka Vasileva, Maxima Schejbala či Jana Bezouška.

Ondro, ty sám ještě aktivně zápasíš, do toho pořádáš boxerské galavečery. Co bylo pro tebe impulsem založit organizaci MBC Fight Night?

Organizaci MBC International jsme založili s kamarádem a kolegou Honzou Maršálkem a co bylo impulsem? My jsme se tak sešli po tréninku a rozhodli se, že dáme taky event do kupy, protože chceme promovat a dostat víc na oči amatérský boxery a profíky, kteří u nás pravidelně startují. No a už je to pět let, co MBC akce děláme. Naší nejvíc tradiční akcí je Galavečer Boxu v Petrof Gallery v Hradci Králové, probíhá turnaj o pohár Antonína Petrofa, který máme od rodiny Petrofových „posvěcený“ a právě letos, 9. 11. proběhne v Petrof Gallery 5. ročník galavečera a finále turnaje o prizemoney celkem 150.000 Kč. Takže letos v Petrof Gallery slavíme půlkulatiny. Bude to velký!

V sobotu nás v Pardubicích čeká už třetí pokračování MBC Fight Night. Na minulých jsi zápasil, tentokrát ne, proč?

Naposledy jsem v Pardubicích boxoval s T. Adámkem o titul, který jsem obhajoval. Tomáš byl na akci, kterou pořádám velký sousto a nedokázal jsem se na něj pořádně připravit nebo spíš se soustředit jenom na přípravu a vytěsnit organizační záležitosti 🙂 Tomáš je střelec, na něj prostě musíš makat!

Bude tento turnaj vždy v Pardubicích nebo se chystáte i na jiná města?

Zatím zůstáváme v Pardubicích, ale chceme jít i dál do republiky. Ten plán tam je, ale uvidí se třeba v příštím roce.

Na které zápasníky se můžeme v sobotu těšit?

Jelikož to jsou Pardubice, tak tam budou známé tváře, zejména pro pardubáky – Jan „Béza“ Bezouška, Marek Vasilev a Maxim Schejbal jako main event v odvetě vs. Daniel Bažo. Proběhne i semifinále turnaje o pohár A. Petrofa, kde jsou boxeři z celé ČR i právě třeba z Pardubic a Chrudimi.

Čekají nás dvě čtyřkové pyramidy v kategoriích 67 kg a 80 kg? Jak jsi vybíral boxery do pyramid?

Ano, tyto dvě pyramidy nás čekají. Matchmaking pyramid byl takový, že jsme měli jasný produkt v rukou a obvolávali se trenéři, boxeři, manažeři, ale popravdě, když jsme to dali do éteru, tak telefon začal zvonit sám, protože takových turnajů tady v ČR moc není. 😎 A na takový hezký prachy si tady amatérský boxer těžko přijde. 💰Pyramidy se poskládaly a hotovo. Takhle to vypadá jako easy job, ale je to mazec 🙂

Máš podporu od lokálních podnikatelů či firem?

Ano, partnery máme stálé a jsou to zejména kamarádi a firmy z Východních Čech. Tímto bychom jim všem chtěli poděkovat za dlouhodobou spolupráci, přízeň a zároveň se těšíme v sobotu na viděnou!

Jaké máš dlouhodobé cíle s MBC Fight Night?

Dlouhodobě chceme dělat dobré jméno a reklamu olympijskému a profesionálnímu boxu a to je naším hlavním cílem. A právě MBC galavečery a kvalitní boxeři, které v ČR máme, nám ten cíl pomáhají naplňovat.

Děkuji Czechfighters za rozhovor 🤜🤛

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!