Reportáže
0

Pěkné bitvy, nečekané zvraty i suverénní výkony na GCF 48 Big Cage 6

Pěknou podívanou předvedl Michal Jančuška a polský Maciej Szczepaniak. Polák na začátku sebevědomý a dokonce se i usmíval. Postupem času se smát přestal a čelil Michalovu tlaku, který vyvrcholil ve třetím kole, kdy prohrál TKO. Pro Michala to byla čtvrtá výhra v řadě a určitě potvrzení výborné formy. Slušnou štípanou předvedly i holky Lucie Vacová […]

Pěknou podívanou předvedl Michal Jančuška a polský Maciej Szczepaniak. Polák na začátku sebevědomý a dokonce se i usmíval. Postupem času se smát přestal a čelil Michalovu tlaku, který vyvrcholil ve třetím kole, kdy prohrál TKO. Pro Michala to byla čtvrtá výhra v řadě a určitě potvrzení výborné formy.

Slušnou štípanou předvedly i holky Lucie Vacová a Gabriela Horáková. Celý zápas se prakticky odehrál v postoji, kde Lucie využívala své výšky a Gabriela lepšího pohybu. V hodně vyrovnaném zápase nakonec vítězí na body Horáková.

Překvapivým koncem dopadl zápas Miroslav Vacek vs Jakub Běle. První dvě kola vyzněla jasně pro Kubu, ale ve třetím převzal iniciativu Míra, začal Kubu zpracovávat GNP ze zadní pozice a ten odklepáním zápas vzdal.

Jasnou dominanci předvedl Vítězslav Rajnoch a soupeře ukončil údery loktem. Vítězslav kvůli zranění rok nezápasil, ale je zpět a musí se s ním počítat.

Těžké váhy své zápasy ukončily v prvním kole a ať už Roland Rak nebo Radovan Gonšenica předvedli tvrdý boj.

V zápase večera zvítězil Daniel Dittrich, který Milana Vrbiče sice hodil, ale zůstal pod ním. Z této pozice se rychle dostal do back mountu, pokoušel se o škrcení, které nevyšlo a soupeře ukončuje údery na zemi.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!