Reportáže
0

Pyramidě opět kraloval Vinš, Hron obhájil evropský titul

Poslední červencový čtvrtek je už šest let synonymem pro postojové války těžkých vah a ani letos tomu nebylo jinak. Yangames Fight Night 7 představil osmičlennou pyramidu, ve které byli horkými favority loňský vítěz David Vinš, zápasník Glory Daniel Škvor, který zaskakoval za zraněného Michala Reissingera a zahraničních bojovníků zkušený Michal Turynski. Podle předpokladů se do […]

Poslední červencový čtvrtek je už šest let synonymem pro postojové války těžkých vah a ani letos tomu nebylo jinak.
Yangames Fight Night 7 představil osmičlennou pyramidu, ve které byli horkými favority loňský vítěz David Vinš, zápasník Glory Daniel Škvor, který zaskakoval za zraněného Michala Reissingera a zahraničních bojovníků zkušený Michal Turynski.

Podle předpokladů se do finále probojovali David Vinš a Daniel Škvor. Daniel však po těžkém semifinálovém duelu právě s Turynskim nastupoval proti Davidovi s rozkopanými nohami a proti výborně připravenému a rozjetému Vinšovi byl třikrát počítaný a prohrál TKO. David Vinš je tedy prvním bojovníkem, který dokázal obhájit prvenství v prestižní pyramidě Yangames Fight Night.

K obhajobě titulu evropského šampiona WAKO nastoupil za zpěvu Lou Fananka Hagena Tomáš Hron a od začátku nenechal nikoho na pochybách, že udělá vše pro to, aby pás zůstal doma. Tomáš je sen každého trenéra a kouče, když výborně poslouchá pokyny z rohu a po instrukci, že má kopat nízké kopy a pak to zvednout na hlavu, těžce knockoutoval highkickem svého protivníka Coulibaly Abderahmane, který musel být na další vyšetření převezen do nemocnice. Nakonec vše dobře dopadlo, pás zůstal doma a soupeř byl druhý den ráno propuštěn z nemocnice a mohl odcestovat zpět domů podle původního plánu.

V superfightu nastoupila legenda K1 Petr Vondráček, který byl sice v prvním kole po highkicku počítaný, ale zápas s ruským Volkovem dokázal dotáhnout do extraroundu, ve kterém zvítězil. Zápas dvou fighterů, kteří začínají profesionální dráhu Radovan Vilhelm vs Melvin Mané pro sebe rozhodl Melvin, ale souboj byl plný oboustranných tvrdých výměn a určitě se do budoucna na další zápasy těchto borců můžeme těšit.

Poprvé byl na Yangames Fight Night i zápas v boxu, kde zvítězil Karel Adam nad Georgem Pandeyanem.

V souboji dvou mladých talentů zvítězil Adrian Horváth, který v zápase K1 porazil Jana Habijanice.

Na další Yangames se můžete těšit tradičně poslední červencový čtvrtek ve Žlutých lázní.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!