Reportáže
0

Vyprodaná Štvanice vířila mexickými vlnami

Stadion Štvanice, který je zasvěcen hlavně tenisu, se včera organizaci Oktagon MMA podařilo naplnit fanoušky tohoto nejtvrdšího bojového sportu. Hlavní zásluhu na tom měla výborně poskládaná fighcard, na které organizátoři nešetřili. Spolupráce se drželo i počasí, a i když se na obloze honily mraky, tak se tento open air turnaj obešel bez dešťové spršky. Mnoho […]

Stadion Štvanice, který je zasvěcen hlavně tenisu, se včera organizaci Oktagon MMA podařilo naplnit fanoušky tohoto nejtvrdšího bojového sportu. Hlavní zásluhu na tom měla výborně poskládaná fighcard, na které organizátoři nešetřili. Spolupráce se drželo i počasí, a i když se na obloze honily mraky, tak se tento open air turnaj obešel bez dešťové spršky.

Mnoho zápasů skončilo před limitem a ty které došly na body, byly vždy pro bojovníky zcela vysilující. Ve zkratce můžeme říct, že Matouš Kohout to myslí s přestupem do MMA zcela vážně, David Hošek s granáty v rukách umí i škrtit, Tomáš Kvapil poprvé prohrál kvůli zranění, slečny Klinderová a Borodáčová předvedly na začátečnice velmi slušnou štípanou, Kuba Bahník výborně zvládá MMA striking, David Dvořák potvrdil svoje kvality proti soupeři, který si něj extrémně věřil, Viktor Pešta zvládl skvěle svou premiéru v Oktagonu a vítězství ho nominoval do souboje s Jeremy Kimballem, Leo „Golden boy“ Brichta předvedl talent a výkon, který ho do budoucna může katapultovat do těch nejvyšších pater MMA, duel Brož vs Běle ukončil rozhodčí pro některé fanoušky velmi předčasně, očekávaný souboj Mikulášek vs Ďatelinka pro sebe rozhodl přesnými údery a škrcením Ďatelinka, Mach Muradov jede dál na vítězné vlně a pošilhává po welteru a Karlos Vémola si dokáže kdykoliv odtrhnout od země soupeře, který v předzápasovými medailonky avizoval, že toto Karlosovi nedovolí. Výbornou atmosféru vyhecoval ještě více promotér Ondřej Novotný, když na jeho výzvu se centrálním tenisovým dvorcem dokola přelily tři mexické vlny.

Na další Oktagon se můžeme těšit do Bratislavy 14. 9. (vstupenky zde: https://www.ticketportal.sk/event/OKTAGON-14 )

a 9. 11.do O2 arény (vstupenky zde: https://www.ticketportal.cz/event/OKTAGON-15 )

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!